Avocadosalat med store rejer, dildcreme og hakkede mandler

Avocadosalat med store rejer, dildcreme og hakkede mandler
Avocadosalat med store rejer, dildcreme og hakkede mandler

Har du smagt min avocadosalat?

Prøv min simple, sunde og superlækre madopskrift på avocadosalat med store rejer, dildcreme og hakkede mandler fx til frokost

Her får du et rigtig sommerinspireret måltid. Det er i hvert fald et af de måltider, jeg nyder at spise i solen på terrassen. Hvis ikke du i dag kan nyde solens stråler lune, så kan dette velsmagende og sunde måltid kaste en smule solstråler efter dine smagsløg.

Drikkekalorier smager godt, men mætter dårligt

Jeg er ofte blevet spurgt, hvad jeg typisk drikker til mine måltider. Jeg nyder fx iskoldt danskvand med citrus, Pepsi Max eller andet light sodavand, samt naturligvis kaffe (med lidt minimælk) og te mellem måltiderne.

SE OGSÅ: DRIKKEKALORIER KAN NEMT SPÆNDE BEN FOR DIT VÆGTTAB

Undgå så vidt muligt at drikke kalorier. Drikkekalorier takserer hurtigt vore energibudget, og ender næsten altid som et kalorieoverskud – ofte med vægtøgning til følge. Prioriter i stedet for postevand, danskvand, te og kaffe og light produkter i moderate mængder.

SE OGSÅ: Se drikkekalorierne i dine kaffe-, cappuccino- og lattevaner

Pssst… Opskriften tilberedes på kun 15 minutter, hvilket kvalificerer opskriften til kategorien MAX 15 MINUTTER » Se også de andre lynhurtige opskrifter her.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Avocadosalat med store rejer, dildcreme og hakkede mandler
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
  • 400-500 gram ferske/optøede store rejer
  • ½ avocado
  • 1 hjertesalat
  • 1 rød peber
  • 2 forårsløg
  • 2 spsk grofthakkede mandler
  • 2 store champignons
Dildcreme (kan udskiftes med light dressing for færre kalorier)
  • 1 dl creme fraiche 38% eller 18% (eller let yoghurt for færre kalorier)
  • 1 lille dusk frisk dild (Alternativt kan tørret dild anvendes)
  • ½ økologisk citron, saft og skal herfra skal anvendes
  • ½-1 tsk salt
  • ½-1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Skyl og snit hjertesalat, rød peber, champignons og forårsløg.
  2. Skyl og snit den friske dild og bland den med creme fraiche, citronskal, citronsaft, salt og peber.
  3. Halver avocadoen og fjern stenen. Tag avocadokødet ud af skallen med en stor ske, og skær de to halvdele i 3-4 både.
  4. Anret snittet hjertesalat, rød peber, champignonskiver og forårsløg i to dybe tallerkener.
  5. Anret din både af avocado ovenpå, fordel dildcremen og top af med rejer, salt, peber og grofthakkede mandler. Giv evt. rejerne et ekstra skvæt citronsaft inden servering.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | PALEO | LOW-CARB

– Bon appétit –

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her