Avocadosalat med store rejer, dildcreme og hakkede mandler

Avocadosalat med store rejer, dildcreme og hakkede mandler » Low-Carb
Avocadosalat med store rejer, dildcreme og hakkede mandler » Low-Carb

2 Personer

Hands-on tid:  15min – Total tid:  15min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Simpel, sund og superlækker opskrift…

Her får du et rigtig sommerinspireret måltid. Det er i hvert fald et af de måltider, jeg nyder at spise i solen på terrassen. Hvis ikke du i dag kan nyde solens stråler lune, så kan dette velsmagende og sunde måltid  kaste en smule solstråler efter dine smagsløg 😉

Jeg bliver ofte spurgt hvad jeg typisk drikker til mine måltider, og jeg foretrækker et iskoldt glas danskvand med citrus. Det er lækkert, forfriskende og et læskende alternativ til det postevand, te og kaffe, som jeg typisk drikker dagen igennem.

Tip! Undgå så vidt muligt at drikke kalorier. Drikkekalorier tæller hurtigt op i regnskabet, og er ofte en årsag til en kalorieoverskud og vægtforøgelse. Prioriter i stedet for postevand, danskvand, te og kaffe og light produkter i moderate mængder.

Pssst… Opskriften tilberedes på kun 15 minutter, hvilket kvalificerer opskriften til kategorien #BEDREFASTFOOD. 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Avocadosalat med store rejer, dildcreme og hakkede mandler
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser
  • 400-500 gram ferske/optøede store rejer
  • ½ avocado
  • 1 hjertesalat
  • 1 rød peber
  • 2 forårsløg
  • 2 spsk grofthakkede mandler
  • 2 store champignons
Dildcreme (kan udskiftes med light dressing for færre kalorier)
  • 1 dl creme fraiche 38% eller 18%
  • 1 lille dusk frisk dild (Alternativt kan tørret dild anvendes)
  • ½ økologisk citron, saft og skal herfra skal anvendes
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
Tilberedning
  1. Skyl og snit hjertesalat, rød peber, champignons og forårsløg.
  2. Skyl og snit den friske dild og bland den med creme fraiche, citronskal, citronsaft, salt og peber.
  3. Halver avocadoen og fjern stenen. Tag avocadokødet ud af skallen med en stor ske, og skær de to halvdele i 3-4 både.
  4. Anret snittet hjertesalat, rød peber, champignonskiver og forårsløg i to dybe tallerkener.
  5. Anret avocadobåde ovenpå, fordel dildcremen og top af med rejer, salt, peber og grofthakkede mandler. Giv evt. rejerne et ekstra skvæt citronsaft inden serverin.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here