Avocadosalat med store rejer, saftig kylling og friskrørt dildcreme

Avocadosalat med store rejer og saftig kylling
Avocadosalat med store rejer og saftig kylling

2-3 Personer

Hands-on:  15min – Total tid:  15min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Nemt, hurtig og sund ret…

Dette er uden tvivl endnu en af mine personlige favoritter. Retten er fyldt med mættende proteiner fra rejer og kylling og toppet med vitaminrig salat og herlige fedtkilder.

Hvis du er kvik på fingrene og har gode færdigheder i køkkenet, kan du have denne ret klar på bare 15 minutter. Har du fulgt UPGRADED fra starten af, ved du at enhver opskrift der kan tilberedes på maksimalt 15 min, kvalificerer sig til etiketten #SUNDFASTFOOD.

Mit håb med #SUNDFASTFOOD hash-tagget er at flere vil droppe almindeligt usundt fastfood, og istedet opruste med sunde råvarer og lynhurtige opskrifter på rigtigmad. Nu kender du hensigten med #SUNDFASTFOOD, brug det når tiden til madlavning er knap.

God fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Prøv opskriften af i dit eget køkken, og del oplevelsen med os andre nedenfor…”

5 from 1 reviews
Avocadosalat med store rejer, saftig kylling og friskrørt dildcreme
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2-3
 
Ingredienser
  • 200 gram store rejer (frosne eller i lage)
  • 200 gram kylling-inderfilet
  • 2 dl creme fraiche (let yoghurt kan anvendes for færre kalorier)
  • 1 god dusk frisk dild
  • 1 stk peberfrugt
  • 1 moden avocado
  • ½ iceberg salat
  • 1 spsk smør til stegning af kylling
  • Friskkværnet sort peber
  • Hav- eller stensalt
Tilberedning
  1. Tag en pande og steg kylling-inderfileterne i smør ved middelvarme i 3-4 minutter på hver side. Anvender du kyllingbryst bør du overveje at skære brystet i mindre stykker, for at speede tilberedningen op. Krydr gerne kyllingestykkerne med dine yndlingskrydderier
  2. Dræn rejer eller optø dem med rendende vand, hvis det er den frosne model du anvender.
  3. Rens og snit dilden og rør dild, salt og peber sammen med creme fraiche i en skål.
  4. Fjern sten og skal fra avocado. Rens og snit salat, avocado og peberfrugt, og anret det på tallerkenerne.
  5. Placer en god klat dildcreme ovenpå salaten.
  6. Når kyllingfile stykkerne er færdige, skæres eller trækkes de fra hinanden og anrettes ovenpå dildcremen, sammen med rejerne.
  7. Top anretningen af med en tot dild, salt og peber.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here