Avocadosalat med store rejer, saftig kylling og friskrørt dildcreme

Avocadosalat med store rejer, saftig kylling og friskrørt dildcreme
Avocadosalat med store rejer, saftig kylling og friskrørt dildcreme

Har du smagt min avocadosalat?

Prøv min nemme, sunde og lækre opskrift på avocadosalat med store rejer, saftig kylling og friskrørt dildcreme » Sund fastfood på rekordtid

Den her opskrift, er uden tvivl endnu en af mine personlige favoritter. Livretten er rig på proteiner fra rejer og kylling og vitaminer fra salat og grøntsager, hvilket gør livretten til et mættende, smagfuldt og sundhedsfremmende måltid.

 

Lav et sundt og lækkert måltid på under 15 minutter

Hvis du er kvik på fingrene, og har gode færdigheder i køkkenet, kan livretten laves klar på under 15 minutter. Opskriften egner sig derfor fantastisk i en travl hverdag. Vil du gerne prøve flere opskrifter, der kan laves på rekordtid, så klik her:  MAX 15 MINUTTER

Mit håb med MAX 15 MINUTTER afsnittet her på hjemmesiden, er at flere vil fravælge den knap så sunde fastfood, og i stedet se muligheden for at lave et velsammensat måltid – selv når hverdagen er travl og tiden er knap.

SE OGSÅ: Jo, “sund” mad kan (også) gør dig federe og forhindre vægttab

Det kan lade sig gøre at fastholde sunde mad- og spisevaner i en travl hverdag, hvis vi vil! Ofte skal vi arbejde med at tilvælge flere nemme, men stadigvæk sunde opskrifter og madløsning, samt forbedre vores indkøbsvaner, så vi har ingredienserne.

Alt for tidskrævende og helseforkromede madløsninger holder sjældent ret længe i en travl hverdag, hvorefter de nye sundhedsvaner igen pensioneres.

Se også: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Avocadosalat med store rejer, saftig kylling og friskrørt dildcreme
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2-3
 
Ingredienser:
  • 200 gram store rejer (frosne eller i lage)
  • 200 gram kylling (gerne inderfilet)
  • 1-2 dl creme fraiche (let yoghurt kan anvendes for færre kalorier)
  • 1 god dusk frisk dild
  • 1 stk peberfrugt
  • 1 moden avocado
  • ½ iceberg salat
  • 1 spsk smør til stegning af kylling
  • ½ tsk sort peber (gerne friskkværnet)
  • ½ tsk salt
Sådan gør du:
  1. Steg kyllingen på en pande i smør ved middel til høj varme i 3-4 minutter på hver side. Anvender du store kyllingbrystfileter, så skær kyllingbrystfileterne i mindre stykker, for hurtigere tilberedning. Krydr kyllingestykkerne salt og peber, samt dine egne yndlingskrydderier
  2. Dræn rejer eller optø de frosne rejer evt. i en si med rindende vand.
  3. Rens og snit dilden. Rør dild, salt og peber sammen med creme fraichen i en skål.
  4. Halver avocadoen og fjern sten og skal fra avocado. Rens og snit salat, avocado og peberfrugt, og anret det på 2 tallerkener.
  5. Placer en god klat dildcreme ovenpå salaten.
  6. Når kyllingen er færdigstegt, skæres eller trækkes den fra hinanden og anrettes ovenpå dildcremen sammen med rejerne.
  7. Top anretningen af med en tot dild, salt og peber.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here