Baconbøffer med parmesan, mozzarella, cremet spinat og butternut-fritter

Baconbøffer med parmesan, mozzarella, cremet spinat og butternut-fritter
Baconbøffer med parmesan, mozzarella, cremet spinat og butternut-fritter

Lyst til baconbøffer med parmesan, mozzarella?

Prøv min opskrift på baconbøffer (hakkebøffer med bacon), parmesan, mozzarella, cremet spinat og butternut-fritter

Her får du et saftigt og smagfuldt bud på hakkebøffer serveret med butternut squash-fritter og cremet spinat, som er perfekt som gæste-, weekend- og hyggemad.

Hmm… Det er i virkeligheden en smule underligt at kalde at butternut kaldes for squash, når den i virkeligheden er i græskar-familien… Nåh, vi skal videre med opskriften.

Det er i øvrigt meget få gange jeg har haft butternutsquash i mit køkken – indtil nu. Men jeg kan garantere dig, at det kommer til at ske oftere i fremtiden… MUMS!

 

Hvordan smager butternutsquash egentlig?

Smagen af butternutsquash er lækker. Lidt som søde kartofler, hvis du kender dem?

Lad os snuppe den lækre opskrift, som med garanti vil give dig madglæde og mæthed, samt få dine smagsløg til at danse jitterbug 😛

PRØV OGSÅ: Græske oliven-feta hakkebøffer med dildcreme, sprød salat og pesto

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Baconbøffer med parmesan og mozzarella, cremet spinat & butternut-fritter
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 800 gram hakket oksefars
  • 100 gram bacon i tern
  • 1 klump frisk mozzarella
  • 50 gram parmesanost
  • ½ rød peberfrugt
  • 1 løg
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Cremet spinat
  • 8 klumper hakket spinat (frossen)
  • 50 gram pikant- eller andet flødeost
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Butternut-fritter
  • 1 butternut squash
  • 25 gram smør (alternativt kan olivenolie anvendes)
  • 1-2 tsk salt
  • 1-2 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan laver du nemme og lækre butternut squash pommes frites
  1. Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Halver butternut squashen, fjern kernerne med en ske og skær de yderste 2-4 mm skræl af med en skarp kniv.
  3. Skær pommes frites lignende stykker ud af de to halvdele af butternut squashen.
  4. Vend butternut-fritterne i smeltet smør eller olivenolie og krydr med salt og peber.
  5. Giv dem 20-30 minutter i ovnen. Tag butternut-fritterne ud, når de er gyldne og semi-sprøde.
Sådan laver du saftige baconbøffer (hakkebøffer med bacon) og parmesanost
  1. Grib en pande og steg baconstykkerne sprøde. Når baconstykkerne er stegt sprøde, tages de af panden, så de kan køle af. Mens baconstykkerne steges, laves oksefarsen klar.
  2. Skræl, skyl og snit løg og rød peberfrugt.
  3. Bland oksefarsen med ¾ dele af det sprøde bacon, løg, peberfrugt, parmesanost, salt og peber. Form 6-8 hakkebøffer med bacon af oksefarsen.
  4. Steg baconbøfferne ved middel til høj varme i noget af baconfedtet på panden. Baconbøfferne skal steges i cirka 4-5 minutter på hver side.
  5. Når der er 2-3 minutter tilbage af hakkebøffernes stegetid, lægger du en frisk skive mozzarellaost ovenpå hver af baconbøfferne. Top hver af baconbøfferne af med resten af det sprøde bacon.
Sådan laver du cremet spinat
  1. I en kasserolle optør du spinatklumperne op ved middel til høj varme.
  2. Hæld forsigtigt overskydende væde fra spinaten, inden flødeost tilsættes.
  3. Lad den cremede spinat koge ind ved lav varme og smag til med salt, peber og evt. andre krydderier.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes i 2023

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here