Baconbøffer med parmesan og mozzarella, cremet spinat & butternut-fritter

Baconbøffer med parmesan og mozzarella, cremet spinat & butternut-fritter
Baconbøffer med parmesan og mozzarella, cremet spinat & butternut-fritter

4 Personer

Hands-on tid:  20min – Total tid:  45min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Måske din nye favorit hakkebøf…

Her får du et smagfuldt bud på hakkebøf serveret med butternut squash-fritter og cremet spinat. Hmm… Det er i virkeligheden en smule underligt at kalde det butternut squash, når den i virkeligheden er i græskar-familien – Det skal vi nok ikke tænke for meget over.

Det er i øvrigt meget få gange jeg har haft butternut squash i mit køkken. Jeg vil dog allered garantere dig nu, at det kommer til at ske oftere i fremtiden, for det smager skønt!

Smagen er lækker. Lidt som søde kartofler, hvis du kender dem? MUMS!

Lad os snuppe opskriften, som med garanti vil give dig god og langvarig mæthed, samt få dine smagsløg til at danse jitterbug 😛

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Baconbøffer med parmesan og mozzarella, cremet spinat & butternut-fritter
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 500 gram hakket oksefars
  • 200 gram bacon i tern
  • 1 klump frisk mozzarella
  • 50 gram parmesanost
  • ½ rød peberfrugt
  • 1 løg
  • 1 tsk hav- eller stensalt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Cremet spinat
  • 8 klumper hakket spinat (frossen)
  • 100 gram pikant- eller andet flødeost
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
Butternut-fritter
  • 1 butternut squash
  • 50 gram smør (alternativt kan olivenolie anvendes)
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
Tilberedning
Sådan laver du butternut-fritter
  1. Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Halver butternutsquashen, fjern kernerne med en ske og skær de yderste 2-4 mm skræl af med en skarp kniv.
  3. Skær pommes frites lignende stykker ud af de to halvdele af butternut squashen.
  4. Vend butternut-fritterne i smeltet smør eller olivenolie og krydr med salt og peber.
  5. Giv dem 20-30 minutter i ovnen. Tag butternut-fritterne ud, når de er gyldne og semi-sprøde.
Sådan laves baconbøfferne
  1. Grib en pande og steg baconstykkerne sprøde. Når baconstykkerne er stegt sprøde, tages de af panden, så de kan køle af. Mens baconstykkerne steges, laves oksefarsen klar.
  2. Skræl, skyl og snit løg og rød peberfrugt.
  3. Bland oksefarsen med ¾ dele af det sprøde bacon, løg, peberfrugt, parmesanost, salt og peber. Form 4-6 hakkebøffer af oksefarsen.
  4. I baconfedtet på panden, steges bøfferne ved middel til høj varme, i ca 4-5 minutter på hver side.
  5. Når der ca er 2-3 minutter tilbage af hakkebøffernes stegetid, lægges der en skive frisk mozzarellaost over hver baconbøf, og der toppes af med resten af det sprøde bacon.
Sådan laver du cremet spinat
  1. I en kasserolle tøes spinatklumperne op ved middel til høj varme.
  2. Hæld forsigtigt overskydende væde fra spinaten, inden flødeost tilsættes.
  3. Lad den cremede spinat koge ind ved lav varme og smag til med salt, peber og evt. andre krydderier.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

Please enter your comment!
Please enter your name here