Sesampanerede torskefileter med spaghetti af butternut squash og bønner

Sesampanerede torskefileter med spaghetti af butternut squash og bønner
Sesampanerede torskefileter med spaghetti af butternut squash og bønner

Sesampaneret torsk der flår i mundvandet

Prøv opskriften på sesampanerede torskefileter med spaghetti af butternut squash og bønner » Måske din nye fiske-favorit

Fisk er en fantastisk kilde til sunde fedtsyrer og mættende proteiner. De fede fisk som fx laks, bidrager særligt godt med de vigtige omega 3 fedtsyrer, som vores krop og hjerne har brug for.

Gør hvad du kan, for at du og familien har fisk på madplanen mindst en gang om ugen og gerne mere dage. Find nogle lækre opskrifter som hele familien elsker. Hjemme hos os er en af favoritterne denne torskeopskrift med sprød sesampanering.

Jeg håber den lækre opskrift, kan hjælpe dig og familien med, at få spist mere fisk i det daglige. De sprøde sesampanerede torskefileter har indtil videre kun vist sig at være et hit hos både børn og voksne herhjemme, så der er god grund til at prøve opskriften af 😉

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sesampanerede torskefileter med spaghetti af butternut squash og bønner
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2-4
 
Ingredienser:
  • 500 gram torskefileter
  • 2 spsk smør til stegning
  • 1 æg
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • 1 lime
  • 1 butternut squash
  • 1 tsk olivenolie
  • 500 gram haricots verts bønner
  • 1 tsk smør
Sådan gør du:
Sådan laver du grøntsagsspaghetti af butternut squash
  1. Skær skrællen(de yderste 2-4 mm) af butternut squashen med en skarp kniv, halver butternut squashen og fjern kernerne inden i med en ske.
  2. Riv med et juliennejern spagettilignende strimler af de kerne- og skrælfrie stykker butternut squash.
  3. Vend din butternut-spaghetti med 1 tsk olivenolie og lidt salt inden servering.
Sådan laver du dampede haricots verts bønner
  1. Damp eller kog haricots verts bønnerne i 2-3 minutter, hvorefter vandet hældes fra bønnerne, og der tilføjes 1 tsk smør, der smeltes og vendes rundt i de varme bønner.
Sådan laver du smørstegte sesampanerede torskefileter
  1. Halver limen, og lad torskefileterne marinere nogle minutter i saften fra en halv lime.
  2. Tag to flade tallerkener. Slå ægget ud på den ene tallerken og bland blomme og hviden. På den anden tallerken hælder du sesamfrøene ud.
  3. Vend torskefileterne i æggeblandingen, og vend herefter torskefileterne i sesamfrøene.
  4. Grib en stor pande og lad smørret smelte ved høj varme.
  5. Steg de sesampanerede torskefileter sprøde i smørret ved middel til høj varme i 2-3 minutter på hver side, alt afhængigt af tykkelsen på fileterne.
  6. Server de sprøde sesampanerede torskefileter med skiver fra den sidste halve lime.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | PALEO | LOW-CARB | KETOGENIC

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here