EFFEKTIV RYGØVELSE TIL HJEMMETRÆNING (TABLE ROWS)

HJEMMETRÆN “TABLE ROWS” SOM EFFEKTIV RYGØVELSE

Her får du en effektiv rygøvelse, der er en af ​​de bedste øvelser, du kan træne derhjemme uanset dit nuværende fitnessniveau.

Jeg har delt flere forskellige andre rygøvelser, som typisk kræver et højere fitnessniveau og mere styrke, hvilket kan gøre rygøvelserne for hårde for dig at udføre. Tag fx pull-ups, der er en øvelse mange gerne vil kunne træne, men pull-ups er kræver øvelse og styrke.

Hvis du gerne vil kunne tage pull-ups, så start med denne effektive rygøvelse derhjemme. Den vil hjælpe dig på vej mod pull-ups, og kan udføres fra begynderplan af. Rygøvelsen kræver intet træningsudstyr – du skal kun bruge er et stabilt bord og din kropsvægt.

Selvom rygøvelsen er målrettet din ryg, vil rygøvelsen også træne dine biceps, din krops kerne (core og kropsstabiliseringsmuskler), samt dine øvrige “trække muskler” i overkroppen. Dermed træner du både din ryg, biceps og din core.

 

Hvordan opbygger jeg bedre trænings- og motionsvaner?

Jeg har hjulpet folk med at slippe af med dårlige vaner, opbygge gode vaner og omsætte deres gode intentioner til handling og holdbare resultater i mere end 10 år. Uanset om det har handlet om fitness-, karriere eller livsmål, er den mest effektive vej til at lykkes på og opnå holdbare resultater på – typisk gennem små holdbare forbedringer og vedholdenhed.

Byg enhver ny vane op i det små, så den ikke bliver overvældende. Øg så gradvist den nye vanes styrke, mængde, omfang osv.

Tjek løbende ind hos dig selv: Vil jeg være i stand til at opretholde vanens niveau om 3, 6, 12 måneder og længere – tror du egentlig 100% på, det er muligt?

Hvis ikke du selv tror på det, er det sandsynligvis bedre at sænke barren lidt, så du tror på vedholdenheden i din nye vanes omfang. Gør vaneændringen holdbar!

SE OGSÅ: JO, LIDT MOTION ER MEGET BEDRE END INGENTING…

 

I forhold til holdbare resultater, så slår vedholdenhed slår intensitet

Vedholdenhed slår intensitet til enhver tid, når du er interesseret i at skabe og fastholde langsigtede og holdbare resultater i dit liv – uanset om det er fitness-, karriere eller livsmål.

Er du helt nybegynder, er denne rygøvelse en god begynderøvelse til dig. Brug rygøvelsen til at opbygge din nye holdbare træningsvane ud fra eller kombiner rygøvelsen med dine eksisterende aktivitetsvaner.

 

Jeg har ikke tid til træning, motion og aktivitet i min liv

Bla… bla… bla… er færdig med røverhistorier og dårlige undskyldninger? Så lad os gå videre 😉 Du kan nemlig komme nemt i gang, for det vil blot tage dig omkring 2 min pr. træningsdag at påbegyndelsen af dine forbedrede trænings-, motions- og aktivitetsvaner.

SE OGSÅ: GØR DET HER, NÅR DU IKKE HAR TID TIL DIN MOTION OG TRÆNING

Sådan kommer du godt i gang: Udfør fx 1 sæt (med alle de gentagelser, du kan) af denne ene rygøvelse 3 dage realistiske dage om ugen i 2 uger. Herefter kan du øge din træning med et sæt mere og sandsynligvis lidt flere gentagelser i hvert sæt.

Når du er vedholdende med at tage 2-3 sæt, de 3 dage om ugen, du har planlagt på realistiske tidspunkter i din kalender, så har du opbygget en god træningsvane. Tillykke! Herfra kan vanen udvides og forstærkes med flere øvelser, sæt og gentagelser gradvist.

Tjek løbende ind med dig selv. Passer niveauet? Tror du på, at du kan fastholde vanen og niveauet om 3, 6, 12 måneder og længere? Ellers justerer du niveauet.

 

Sådan får du mere GRATIS inspiration, og støtter du mit arbejde!

Abonner på min internationale YouTubekanal her, og få nye inspirerende øvelser og træning hver uge. – Klik her og abonnér på JohnnyRipped

Hvis du er ønsker at komme i bedre form og få et holdbart vægttab -Tjek mine mange videoer og indlæg ud om emnet – Klik her… 

Jeg deler enkle, men effektive øvelser og træningsprogrammer, som vil hjælpe dig til at komme i bedre form og få en slankere og stærkere krop derhjemme.

Mit håb er at inspirere, motivere og hjælpe så mange af jer til at komme i bedre form og leve et stærkere, sundere og gladere liv – derhjemme med intet eller lidt udstyr.

 

HVORFOR INVESTERE TIDEN OG INDSATS I DIG SELV?

Mine øvelser, træningspas og guider hjælper dig med at øge styrken af ​​vigtige muskelgrupper, der er nødvendige i hverdagen, holde dine muskler og led smidige og fleksible og forbedre deres effektivitet.

Derudover vil du styrke kapaciteten af ​​dit hjerte, lunger osv. samt reducere risikoen for almindelige skader – fordelene er uendelige.

Jeg vil gøre mit bedste for at guide dig til at lykkes.

Tak fordi du følger med…

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here