Bønne-tomatsalat med løgringe og persillepesto » Nemt tilbehør

Bønne-tomatsalat med løgringe og persillepesto » Nemt tilbehør
Bønne-tomatsalat med løgringe og persillepesto » Nemt tilbehør

Har du smagt bønne-tomatsalat?

Prøv min nemme, sunde og lækre tilbehørsopskrift på bønne-tomatsalat med løgringe og persillepesto » Perfekt til det meste!

Den nemme, sunde og lækre bønne-tomatsalat passer skønt som tilbehør til fisk, steaks, lam, fjerkræ, hakkebøf, æggekage – og meget andet.

Ja, bønne-tomatsalaten går godt i spænd med de fleste af dine livretter, så få afprøvet tilbehørsopskriften i alverdens sammenhænge.

 

“Jeg kan ikke lide rå løg i min mad, hvad gør jeg?”

Hmm… kan du mon undlade rå løg i opskriften? Ja, naturligvis! Sådan er det med rigtig mange ingredienser, som du tænker, der vil ødelægge din madglæde ved en opskrift.

Hvis du synes en madopskrift ser lækker og tiltalende ud, men der er en enkelt eller to ingredienser, som du ikke er vilde med, så undlad dem. Det er ikke farligt, og det lykkes for dig i langt de fleste tilfælde med et fantastisk godt resultat.

Du SKAL jo ikke gøre præcis, hvad andre siger, fortæller eller skriver i deres opskrift. Det er deres udlægning af “det rigtige”. Det rigtige for andre, er ikke nødvendigvis rigtigt for dig.

Vær nysgerrig, prøv dig frem og find ud af hvad der er rigtigt for dig.

 

Hvad er bønne-tomatsalaten godt til?

For nylig anvendte jeg bønne-tomatsalaten til nogle saftige græske hakkebøffer, hvilket jeg varmt kan anbefale dig at prøve, for det smagte himmelsk. Du finder opskriften med de smagfulde græske hakkebøffer, jeg refererer til ved at klikke her.

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Bønne-tomatsalat med løgringe og persillepesto » Nemt tilbehør
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 500-750 gram haricots verts bønner (frosne er ok)
  • 1 god håndfuld små tomater
  • ½ løg
  • ½ tsk salt
Hjemmelavet persillepesto (eller køb en god færdiglavet pesto)
  • 1 god håndfuld frisk persille
  • 1 fed hvidløg
  • 3-5 spsk olivenolie
  • 2-3 macadamianødder, cashew eller brazilnødder
  • 1 tsk parmesanost
  • 1 knivspidser salt
  • 1 knivspidser friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Tag en gryde, fyld den med 2 cm vand og dampkog haricots verts bønnerne i 2-3 minutter, til de er varmet godt igennem.
  2. Mens bønnerne dampkoger, skrælles og snittes det halve løg i tynde løgringe.
  3. Bland alle ingredienserne til persillepestoen i en minihakker og blend i dem i 30-60 sekunder, til de er hakket/blendet godt sammen.
  4. Hæld vandet fra bønnerne. I en skål blandes haricots verts bønnerne med løgringe, tomater og persillepesto, hvorefter herligheden er klar til servering.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her