Bønnesalat med kylling og fetaost

Bønnesalat med kylling og fetaost
Bønnesalat med kylling og fetaost

4 Personer

Hands-on:  20min – Total tid:  140min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Super lækker og yderst langtidsmættende bønnesalat med kylling og fetaost. Bønnesalaten egner sig fint til hverdag, for den både hurtig og nem at lave. Laver du lidt ekstra eller er der en portion til overs, passer bønnesalaten også fint til madpakken 🙂

TIP: Hvis du kører striks paleo-style, ikke tolererer mælkeprodukter, kan du droppe fetaosten. Er du veganer, kan du droppe kyllingen… – You get the point, right?

 

5 from 1 reviews
Bønnesalat med kylling og fetaost
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
  • 400 - 500 g Kyllingebryst
  • 750 g Haricots Verts bønner
  • 2 Tomater eller 4 Cocktail tomater
  • 2 medium Peberfrugt
  • 1 dl Fetaost
  • 1 tsk Æblecidereddike eller andet
  • 2 spsk Olivenolie
  • 25 g Smør
  • Timian
  • Salt og Peber
Tilberedning
  1. Tilbered kyllingefilérne i smør på en pande ved svag varme. Jeg anvendte min Sous Vide til tilberedningen(2 timer ved 61 grader) - Perfekt og juice.
  2. Når kyllingefilérne er færdige, skæres de i tynde skiver. Smelt 25 gram smør på en pande og tilsæt salt, peber, paprika, karry eller hvad du ellers må lyste af UPGRADED krydderier 🙂
  3. Vend de tyndtskåret kyllingestykker i smør-marinaden. Lad kyllingen afkøling, inden det blandes i den færdige salat.
  4. Fyld en passende gryde med 1 – 2 cm vand. Bring vandet i kog og tilsæt haricots verts bønnerne og læg låget på gryden.
  5. Efter 5 minutter, hældes vandet fra haricots verts bønnerne og de stille til afkøling
  6. Skær tomater, peberfrugt og fetaen ud i passende stykker, som vidst på serverings forslaget ovenfor.
  7. Bland æblecidereddike, olivenolie og timian. Hæld din vinaigrette over bønnesalaten og vend rundt i salaten med en ske eller hænderne.
  8. Afslut med at give din salat en smule god salt.

Retten kan fint laves i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få flere tips og tricks til en smartere, sundere og bedre livsstil

“Synes godt om” UPGRADED på Facebook

Jeg vil blive super glad, hvis du hjælper med at sprede det gode budskab om UPGRADED!

Husk også at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du får genveje til øget produktivitet, smagfulde opskrifter på rigtig mad, tips og tricks til optimeret fedtforbrænding og smartere motion direkte i din indbakke
[mc4wp_form id=”1719″]

På forhånd – 1000 tak for opbakningen!

Johnny Christensen og Team UPGRADED

2 KOMMENTARER

  1. Lavede denne salat til frokost forleden dag, smagte super og mættede rigtig godt. Brugte en rest kylling fra aftenen før og tog den med på arbejde i en boks. Spiste frokost kl. 11.30 og var ikke sulten til aftensmad før kl. 20.30. En opskrift jeg varmt kan og vil anbefale til andre.

    • Hej Helle

      Jeg er super glad for at høre du kan lide opskriften. Ja, der er god mæthed at hente med denne opskrift – dejligt.

      1000 tak for din positive feedback, det betyder enormt meget for mig!

      Ha’ en fantastisk søndag 🙂

Please enter your comment!
Please enter your name here