Skøn bønnesalat med vinaigrette, tomat og fetaost

Bønnesalat med vinaigrette, tomat og fetaost » Tilbehørsopskrift
Bønnesalat med vinaigrette, tomat og fetaost » Tilbehørsopskrift

Nyd en bønnesalat som tilbehør

Prøv min nemme, sunde og lækre tilbehørsopskrift på bønnesalat med vinaigrette, tomat og fetaost » Passer til de fleste af dine livretter!

Bønnesalaten smager skønt og kan nemt indgå som tilbehør til et hav af din favoritmåltider. Bønnesalaten er let, lækker og lynhurtig at lave, så tilbehørsopskriften kan med fordel hives frem på dage hvor tiden er knap og lysten til madlavning er en by i Rusland.

Hvis du synes, at frostgrøntsager er kedelige, så giv dem kærlighed…

Hvis du fx synes at haricots verts bønner fra frost er en smule kedelige at spise, så prøv dem i denne kombination. Giv dem kærlighed med fetaost, tomat og en skøn vinaigrette, og løft hele smagsoplevelsen ved frostgrøntsager til helt nye højder – Mums!

Sådan skaber du et helt måltid: Tilføj fx finskåret kylling, mørbrad eller andet kød til bønnesalaten, så har du et nemt og velsmagende måltid der mætter både godt og længe.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Skøn bønnesalat med vinaigrette, tomat og fetaost - Let og lækkert tilbehør
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 700 gram haricots verts bønner fra frost
  • 8 cocktail tomater eller 2 store tomater
  • 50-75 gram fetaost / puckost / salatost eller lignende
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 1-2 spsk olivenolie
  • 1 tsk timian (jeg anvendte tørret timian i opskriften)
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk sort peber (gerne friskkværnet)
Sådan gør du:
  1. Fyld en stor gryde med cirka 2 centimeter vand i bunden.
  2. Bring vandet i kog og tilsæt de frosne eller optøede haricots verts bønner.
  3. Lad bønnerne damp/koge i cirka 5 minutter, hvorefter vandet hældes fra og haricots verts bønnerne køles af under rindende koldt vand.
  4. Skær tomaterne og fetaen ud i passende stykker, som vist på serveringsforslaget ovenfor.
  5. Bland din vinaigrette af æblecidereddike, olivenolie, timian, salt og peber.
  6. Hæld vandet fra dine kogte haricots verts. Vend din vinaigrette med bønnerne, fetaosten og tomaterne.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | LOW-CARB | KETOGENIC

– Bon appétit –


Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her