Broccolisalat med sprød bacon, valnødder, solsikkekerner og tranebær

Broccolisalat med sprød bacon, valnødder, solsikkekerner og tranebær
Broccolisalat med sprød bacon, valnødder, solsikkekerner og tranebær

4 Personer

Hands-on:  15min – Total tid:  20min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Nemt, sundt & virkeligt lækkert

Her får du en skøn opskrift, som kan anvendes både som en let frokost eller som ‘side dish’ / tilbehør til et hovedmåltid.

Dette er og bliver en af mine favoritter. Den lækre broccolisalat med sprød bacon, valnødder, solsikkekerner og tranebær passer fantastisk som tilbehør til fjerkræ, lam, ko og gris. Her ud over og jeg anvendt broccolisalaten til laks, hvilket den også klare super fint.

Sidste gang jeg lavede broccolisalaten her, spiste jeg den til kalveculotte og kroketter lavet af revet knoldselleri. Åh gud, det smager så fuglende synger! Nu er du advaret… Hvis du har lyst til at prøve den samlede opskrift finder du linket lige her nedenfor.

Ultramør kalveculotte med sprøde knoldselleri-kroketter og broccolisalat

God fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Prøv opskriften af i dit eget køkken, og del oplevelsen med os andre nedenfor…”

5 from 1 reviews
Broccolisalat med sprød bacon, valnødder, solsikkekerner og tranebær
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Dressing
  • 2,5 dl creme fraiche 18 %/ 38 %
  • ½ lime - saften fra den halve lime
  • Friskkværnet sort peber
  • Hav- eller stensalt
Broccolisalaten
  • 500 gram broccoli / 1 stort hoved
  • 125 gram bacon i tern
  • 1 lille rødløg
  • 2 spsk / 10 stk valnødder
  • ½ dl solsikkekerner
Tilberedning
  1. Steg baconternene på en pande ved middel til høj varme, vend rundt i baconternene jævnligt, til de er sprøde.
  2. Rens og skær broccolien i meget små buketter og blancher broccolien i 1 min med kogende vand.
  3. Dræn vandet fra den blancherede broccoli og lad buketterne køle af, mens du laver resten.
  4. Bland alle ingredienserne til dressingen sammen i en skål.
  5. Bland det afkølede broccoli med de resterende ingredienser og dressing og vend hele molevitten rundt. Gem lidt bacon og solsikkekerner til pynt/topping.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram

2 KOMMENTARER

Please enter your comment!
Please enter your name here