Bruger du dårligt vejr som en overspringshandling eller motivationsfaktor?

Er du typen der venter på regnvejr, så du kan foretage endnu en overspringshandling? 

Leder dine interne regler til overspringshandlinger?

  • Det er helt ok at springe over, når det regner, sner, blæser osv…
  • Selvom jeg har planlagt at træne, gå, løbe, cykle osv. i dag, er det ok at springe over hvis jeg ikke har lysten eller er træt…
  • Støvregn er også regnvejr, og så er det helt ok at springe over…
  • Jeg kan kun gå, løbe, cykle, træne osv. når jeg er helt på toppen?

Der er ofte en rød tråd i dine overspringshandlinger, og hvis du er typen der venter på regnvejr, for bruge det som en undskyldning, så er det ret sandsynligt, at du mange andre steder i livet har dit fokus på overspringshandlinger fremfor at nå dine mål og drømme.

Det er helt fair at forsøge at styre udenom møgvejr, men lad ikke dit alternativ være at undlade at træne, løbe, cykle, gå osv. Dit alternativ bør være at komme afsted alligevel, selv om vejret ikke bliver bedre eller fx gennemføre en hjemmetræning istedet.

Dine interne regler bør have gode alternativer

Den pågældende dag havde vejrudsigten lovet heldagsregn, men til trods for det fandt jeg tørvejret mellem bygerne. Mit primære fokus var rettet mod en løbetur i tørvejr, og det fandt jeg da også den pågældende dag, men så heldig kan man jo ikke altid være.

Husk de gode alternativer i ligningen (hvis ikke X, så Y)

Mit alternativ den pågældende dag, ville ikke have været at undlade at løbe en tur. Nej, for mit sekundære fokus, var rettet mod en regnvejrsløbetur. Vi kan kalde alternativet, at anvende regnen som motivationsfaktor. Lad mig uddybe mine tanker herom nedenfor.

  • Hvis jeg kan løbe i det værste møgvejr, så kan jeg løbe i al slags vejr.
  • Hvis jeg kan lave en god tid i dårligt vejr, hvilken fantastisk tid, vil jeg så kunne formå at lave når vejret er helt perfekt?
  • osv.

Overspringshandlinger vil gennem tid gør dig svag

Du kan blive verdensmester i overspringshandlinger, desværre vil det ikke føre dig langt. Evnen til at springe over det planlagte, trænes som var det en muskel, og for hver gang du foretager en overspringshandling bliver du bedre og bedre til det.

Det må siges at være en skidt form for træning, ikke sandt?

Naturligvis vælter en enkelt overspringshandling ikke læsset. Den opbyggende effekt af overspringhandlingerne sker over tid, ligesom en hver anden dårlig vane bliver forstærket for hver gang du falder i. Det handler om at bryde det dårlige mønster hurtigst muligt.

Drop dine overspringshandlinger og få eksekveret på dine planer, drømmer og mål i livet.

God fornøjelse – Ha’ det fantastisk!

SKAB EN KROP OG ET LIV DU ELSKER, mens du nyder processen! START HER

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here