3 EFFEKTIVE TIPS TIL MERE MOTIVATION, DU SKAL KENDE

SAVNER DU MERE MOTIVATION?

Oplever du mangel på motivation til at komme i gang eller oplever du igen og igen, at det er svært at fastholde din motivation? Så se her…

Hvad end det drejer sig om dine mad-, motions- eller livsstilsvaner – eller helt andre aktiviteter i dit liv, så får du her 3 effektive tips til at skabe mere motivation.

Motivation er et ret fortærsket begreb og en sjov størrelse. Mange oplever motivation kan sprudle det ene øjeblik, hvorefter motivationen nærmest kan være pist borte det næste øjeblik. Det lyder jo som en eller anden vildt dårlig ungdomskæreste!

Jeg håber på, at artiklen og videoen her vil gøre dig lidt klogere på, hvad motivation er, og hvordan du selvforstærker og fastholder en selvskabt motivation på rejsen mod dine mål.

SE OGSÅ: Sådan undgår du overspringshandlinger og fastholder din motivation!

Motivation kan ikke drive værket 100% af tiden

Lad os få svesken på disken! Alt for mange mennesker tror, at deres fremdrift og målopnåelse skal ske gennem en motivation der banker derud af – hele vejen mod målet.

  • At forvente klippestabil og konstant motivation er en kæmpe fejl!

Vores motivation opleves ofte som bølgerne på havet. Op og ned går motivationen, mens vi forsøger at handle på den. I peroder præsterer vi over fatteevne på en vild motivation, men pludseligt sidder vi igen handlingslammede fast i vores bløde hjørnesofa.

SE OGSÅ: 5 HACKS » FASTHOLD DIN MOTIVATION OG FÅ RESULTATER

Okay, hvordan bruger vi så vores motivation bedst muligt?

 

Forstærk og fasthold din motivation gennem dyb mening

Vi kan altså ikke satse 100% på at være top-motiverede hele vejen mod vores mål, men vi kan gøre noget for at optimere vores motivation hele vejen mod målet.

Det giver mening, for når motivationen er høj, bliver rejsen nemmere og sjovere!

For at forstærke og fastholde din motivation, så den bliver så optimal som muligt hele vejen mod målet, skal du finde dyb mening dine indsatser. Grav dybt i din mening bag målet, indsatserne og processen. Hvorfor gør du egentlig det, du gør?

SE OGSÅ: HAR DU TÆNK OVER DIT “HVORFOR” I FORANDRINGEN?

Jo dybere mening, des stærkere motivation vil typisk “booste” din drivkraft.

Det er umuligt at afdække den mest effektive teknik til lige præcis at finde frem til din dybeste mening og dermed optimale motivation i blot et enkelt indlæg. Men en enkel og super effektiv teknik er, at du bliver ved med at spørge dig selv om hvorfor?

“Hvorfor er det vigtigt for mig?” …og når du svarer, så spørg igen, igen, igen osv. til du kommer så dybt du kan i din mening, motivation, drivkraft og dine værdier bag.

Teknikken får dig flere lag dybere end din umiddelbare motivation og mening, hvorved både motivation og mening funderes i dine dybe årsager til at ønske forandringen.

 

Hvordan når du dine mål uden tilstedeværelsen af motivation

Okay, vi mærker sandsynligvis altid motivationen på et eller andet tidspunkt, hvorfor skulle vi ellers gøre noget som helst for at flytte os? Nej, det ville ikke give mening.

Men når motivationen ikke er tilstede på vejen, kan du gribe de snedigt an.

Den største genistreg, du kan gøre dig for at optimere din sandsynlighed for at nå dine mål i livet, er at designe optimale betingelser, omgivelser og forudsætninger for dig selv.

Sats mindre på motivation og selvkontrol, og sats mere på situationskontrol. Det kan du se, læse og lære meget mere om i min video og artikel her.

SE HER: TAG SITUATIONSKONTROL OG UNDGÅ FLERE FIASKOER

 

Jeg håber, videoen, artiklen og al den øvrige inspiration på LEVBEDRE.DK, vil hjælpe dig til nå dine mål i livet og generelt lykkes bedre.

Synes du stadigvæk det hele er svært, tilbyder jeg personlige 1:1 onlineforløb, hvor jeg guider dig hele vejen til at nå i mål. Du bliver klædt på med vejledning, viden og værktøjer, der gør det meget nemmere for dig at lykkes.

 

Inspirere videoen og artiklen dig? » Så del den gerne – TAK

Ha’ en fortsat fantastisk dag!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her