CABLE CRUNCH » Sådan træner du øvelsen!

SÅDAN TRÆNES CABLE CRUNCH

Cable Crunch er en effektiv øvelse, der primært træner mavemusklerne, mens også hjælpe med at træne musklerne i nakken og ryg

I videoen, viser jeg dig præcis, hvordan du træner cable crunches. Herunder finder du endvidere en læsevenlig trin-for-trin guide til at udføre øvelsen korrekt:

 1. Start med at stå foran et træktårn med et dobbelt rebtræk monteret øverst.
 2. Sæt dig på dine knæ foran træktårnet og tag fat i rebtrækket med begge hænder.
 3. Herfra bøjer du din overkrop fremad ved hofterne, således du trækker rebtrækket mod gulvet ved at bruge mavemusklerne.
 4. Hold opspændet et øjeblik i mavemusklerne, når rebtrækket er trukket til gulvet, hvorefter du langsomt bevæger dig tilbage til startpositionen.
 5. Gentag bevægelsen i det antal repetitioner du ønsker.

Det er vigtigt at holde ryggen lige og ikke at trække håndtagene med nakken. Hold også øjnene på en fast punkt, for at undgå at trække med nakken. Start med en let vægt, så du kan fokusere på teknikken og gradvist øge belastningen.

PRØV OGSÅ: 7 EFFEKTIVE SIX-PACK ØVELSER. HJEMMETRÆNING AF DIN MAVE

 

De vigtigste fordel ved Cable Crunches

 1. Målrettet mavemuskulatur: Cable Crunches er en god øvelse til at træne de dybe mavemuskler, især rectus abdominis (de “six-pack” muskler) og transversus abdominis (dybe mavemuskler).
 2. Flere variationer: Cable Crunches kan varieres ved at ændre vægten, positionen af kroppen eller ved at ændre grebet, som kan hjælpe med at målrette forskellige dele af mavemuskulaturen.
 3. Forbedrer kernestabilitet: Cable Crunches kræver både styrke og stabilitet i mave- og rygmusklerne, som kan hjælpe med at forbedre kernestabiliteten og reducere risikoen for skader.
 4. Hjælper med vægttab: Al træning, motion og bevægelse forbrænder kalorier, og det gør træning af mavemusklerne naturligvis også. I takt med træningen øges også din muskelmasse på kroppen, som i sig selv øger metabolismen og forbrænde flere kalorier.
 5. Forbedrer positur: Mavemusklerne er en vigtig del af kernen og kan hjælpe med at forbedre positur og balance. Træning af mavemusklerne kan hjælpe med at reducere rygsmerter og forbedre holdningen.
 6. Tilpasningsmulig: Cable Crunches kan udføres med mange forskellige vægte og varianter, hvilket gør det nemt at tilpasse øvelsen til ens fitnessniveau og træningsmål.

PRØV OGSÅ: 3 EFFEKTIVE DØRØVELSER FOR RYG OG MAVE (HJEMMETRÆNING)

Fysisk aktivitet er en gave for din krop og dit sind ツ

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her