MOUNTAIN CLIMBER » Sådan træner du øvelsen!

Sådan træner du MOUNTAIN CLIMBER

Mountain climbers er en fantastisk øvelse, der hjælper med at forbedre din kardiovaskulære kondition, styrke din kerne og tone dine muskler.

For at udføre øvelsen mountain climbers skal du starte i en plankeposition med hænderne i skulderbreddes afstand og din krop lige.

  1. Før dit højre knæ mod brystet og derefter tilbage til startpositionen.
  2. Gentag med dit venstre ben.
  3. Fortsæt med at skifte ben og prøv at holde din krop så stille som muligt.

For at gøre øvelsen mere udfordrende kan du prøve at bringe dine knæ tættere på brystet eller øge din hastighed.

 

Skal mountain climbers være mere udfordrende?

Du kan også prøve at tilføje en push-up efter hver mountain climber for en ekstra udfordring. Husk at holde din core engageret og ryggen flad under hele øvelsen.

PRØV OGSÅ: PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

PRØV OGSÅ: INCLINE PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

PRØV OGSÅ: DECLINE PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

PRØV OGSÅ: CLAPPING PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

Kan du ikke tage en eneste armbøjning? Så start ud med armbøjninger på knæ, som også er en effektiv begynderøvelse og springbrætsøvelse til “rigtige” push-ups.

PRØV OGSÅ: KNEE PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

 

Tips til at få mest muligt ud af mountain climbers

Sørg for god teknik: Sørg for at holde din core engageret og din ryg flad under hele øvelsen. Det beskytter din lænd og sikrer, at øvelsen rammer de ønskede muskler.

Brug musik: Find en rytme fra musik med et stabilt beat, som kan hjælpe dig med at holde et konstant tempo og få mest muligt ud af dine mountain climbers.

Øg sværhedsgraden: For at gøre øvelsen mere udfordrende kan du prøve at bringe dine knæ tættere på brystet eller øge din hastighed. Du kan også prøve at tilføje en push-up efter hver bjergbestiger for en ekstra udfordring.

Inkorporer mountain climbers i din træningsrutine: Mountain climbers er en effektiv øvelse at tilføje til din cardio- eller styrketræningsrutine. Prøv fx mountain climbers i 30 sekunder til et minut ad gangen, med hvileperioder mellem sættene.

Varier dit greb: Prøv forskellige håndstillinger for at målrette øvelsen mod forskellige muskelgrupper. Fx kan du prøve at placere dine hænder tættere sammen for at træne dine triceps, eller længere fra hinanden for at træne dine bryst- og skuldermuskler.

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her