Opskrift på sandwich med tunmousse
Nyd den lækreste Tunmousse-sandwich » Opskrift på sandwich med tunmousse (tunmousse-burgere) og salat
Jeg elsker denne opskrift, og jeg vil klart anbefale dig at prøve den af. Når du skal i gang med at bage de lækre sandwich/burgerboller, så overvej at lave en dobbelt portion og smide de ekstra i fryseren.
Sandwichbrødene er i øvrigt glutenfrie og LCHF-venlige.
Tunmousse-sandwiches er både lækre som frokost og aftensmad
Lav evt. en dobbelt portion boller, så du kan prøve følgende opskrifter af:
- Den sprøde opskrift på flæskestegsburgere (Ribbensstegssandwiches)
- Den saftigste (LCHF) burgeropskrift, jeg nogensinde har smagt
Pssst… Lad mig høre i kommentarfeltet, hvilken af sandwichene der er din favorit?
Alle opskrifterne på LEVBEDRE.DK er primært sammensat med det formål, at være velsmagende, fyldt med sunde grøntsager og mætte dig gennem mange timer.
KORT FORTALT: OPSKRIFTER PÅ SUND MAD, DER GØR DIG MÆT OG GLAD
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor”
- 1 hjertesalat
- 1 løg
- 2 røde peberfrugter eller snackpebre
- evt. dressing (vælg light eller let dressing for færre kalorier)
- 2 dåser tun i vand eller olie
- 1 løg
- 2 dl creme fraiche 38% eller 18% (eller let yoghurt for færrest kalorier)
- ½ økologisk citron (Saft og skal herfra)
- 1 tsk salt
- 1 tsk friskkværnet sort peber
- 4 æg
- 2 dl hytteost
- 1 dl kokosfibermel
- 2 spsk loppefrøskaller (HUSK)
- 1 dl blandede frø og kerner, hvor af ½ dl skal være enten hørfrø eller chiafrø
- 2 tsk bagepulver
- ½-1 tsk salt
- + en lækker flødeost til at smøre på burgerbollerne
- Blend eller bland æg, hytteost, kokosfibermel, loppefrøskaller(HUSK), bagepulver og salt.
- Bland frøene og kernerne i brøddejen, og lad så brøddejen hvile i 8-10 minutter. Hviletiden gør at fibrene, frøene og kernerne, får tid til at suge væske til sig, samt gøre dejen mere sammenhængende.
- På en bageplade beklædt med bagepapir, formes 4-6 sandwich- /burgerboller af dejen. Drys sesamfrø på toppen af alle sandwich- /burgerbollerne.
- Sæt bagepladen i ovnen på 200 grader, og bag bollerne i 18-20 minutter til de er gyldne.
- Hold øje med brødene undervejs og byt evt. lidt rundt på brødenes placering, hvis ikke din ovn bager dem ensartet.
- Tag sandwich- /burgerbollerne ud af ovnen og lad dem køle af nogle minutter på en rist.
- Dræn tunen for vand eller olie.
- Med en gaffel blandes tunen med fintsnittet løg, revet citronskal, citronsaft, creme fraiche, salt og peber.
- Skyl og snit alle salatingredienserne.
- Halver sandwichbollerne, smør dem med lækker flødeost, fyld salat og tunmousse i bollen. Server din tunsandwich med ekstra salat og evt. dressing.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]