Cremede tunmousse-sandwiches (tunmousse-burgere) med blandet salat

Cremede tunmousse-sandwiches (tunmousse-burgere) med blandet salat
Cremede tunmousse-sandwiches (tunmousse-burgere) med blandet salat

Prøv min favoritopskrift på tunmousse-sandwiches

Her får du opskriften på cremede tunmousse-sandwiches (tunmousse-burgere) med blandet salat. Super smagfuldt, mættende og lækkert…

Jeg elsker denne opskrift, og jeg vil klart anbefale dig at prøve den af. Når du skal i gang med at bage de lækre sandwich/burgerboller, så overvej at lave en dobbelt portion og smide de ekstra i fryseren. Det er i øvrigt en glutenfrie og LCHF-venlig opskrift.

 

Tunmousse-sandwiches er både lækre som frokost og aftensmad

Lav evt. en dobbelt portion boller, så du kan prøve følgende opskrifter af: 

Pssst… Lad mig høre i kommentarfeltet, hvilken af sandwichene der er din favorit?

Alle opskrifterne på LEVBEDRE.DK er primært sammensat med det formål, at være velsmagende, fyldt med sunde grøntsager og mætte dig gennem mange timer.

KORT FORTALT: OPSKRIFTER PÅ SUND MAD, DER GØR DIG MÆT OG GLAD

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Cremede tunmousse-sandwiches (tunmousse-burgere) med blandet salat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
Sprød blandet salat
  • 1 hjertesalat
  • 1 løg
  • 2 røde peberfrugter eller snackpebre
  • evt. dressing (vælg light eller let dressing for færre kalorier)
Cremet tunmousse
  • 2 dåser tun i vand eller olie
  • 1 løg
  • 2 dl creme fraiche 38% eller 18% (eller let yoghurt for færrest kalorier)
  • ½ økologisk citron (Saft og skal herfra)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
4-6 Burgerboller
  • 4 æg
  • 2 dl hytteost
  • 1 dl kokosfibermel
  • 2 spsk loppefrøskaller (HUSK)
  • 1 dl blandede frø og kerner, hvor af ½ dl skal være enten hørfrø eller chiafrø
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk salt
  • + en lækker flødeost til at smøre på burgerbollerne
Sådan gør du:
Sådan laver du (glutenfri og LCHF-venlige) sandwichbrød og burgerboller
  1. Blend eller bland æg, hytteost, kokosfibermel, loppefrøskaller(HUSK), bagepulver og salt.
  2. Bland frøene og kernerne i brøddejen, og lad så brøddejen hvile i 8-10 minutter. Hviletiden gør at fibrene, frøene og kernerne, får tid til at suge væske til sig, samt gøre dejen mere sammenhængende.
  3. På en bageplade beklædt med bagepapir, formes 4-6 sandwich- /burgerboller af dejen. Drys sesamfrø på toppen af alle sandwich- /burgerbollerne.
  4. Sæt bagepladen i ovnen på 200 grader, og bag bollerne i 18-20 minutter til de er gyldne.
  5. Hold øje med brødene undervejs og byt evt. lidt rundt på brødenes placering, hvis ikke din ovn bager dem ensartet.
  6. Tag sandwich- /burgerbollerne ud af ovnen og lad dem køle af nogle minutter på en rist.
Sådan laves tunmoussen og salaten
  1. Dræn tunen for vand eller olie.
  2. Med en gaffel blandes tunen med fintsnittet løg, revet citronskal, citronsaft, creme fraiche, salt og peber.
  3. Skyl og snit alle salatingredienserne.
  4. Halver sandwichbollerne, smør dem med lækker flødeost, fyld salat og tunmousse i bollen. Server din tunsandwich med ekstra salat og evt. dressing.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here