Cremet Low-Carb tunmousse-sandwich med sprød blandet salat

Cremet Low-Carb tunmousse-sandwich med sprød blandet salat - LCHF
Cremet Low-Carb tunmousse-sandwich med sprød blandet salat - LCHF

4 Personer

Hands-on tid:  15min – Total tid:  35min
LCHF | KETOGENIC | LOW-CARB

Smagfuldt, mættende og lækkert…

Jeg elsker denne opskrift, og jeg vil klart anbefale dig at prøve den af. Når du skal igang med at bage de lækre Low-Carb sandwich/burgerboller, så overvej at lave en dobbelt portion og smide de ekstra i fryseren.

Tunsandwichen fungerer super som både frokost og aftensmad.

Bollerne egner sig godt til fx Ribbensburger, risteboller og Lækre Low-Carb burgers.

Pssst… Hvad din yndlings sommerret? Smid din kommentar nedenfor…

Alle opskrifterne på UPGRADED.DK er primært sammensat med det formål, at være velsmagende, fyldt med sunde grøntsager og mætte dig gennem mange timer.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Low Carb sandwichbolle med cremet tunmousse og sprød salat
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser
Sprød blandet salat
  • 1 hjertesalat
  • 1 løg
  • 2 røde peberfrugter eller snackpebre
  • Ekstra jomfru olivenolie
Cremet tunmousse
  • 2 dåser tun i vand eller olie
  • 1 løg
  • 2 dl creme fraiche 38% eller 18%
  • ½ økologisk citron (Saft og skal herfra)
  • Hav- eller stensalt
  • Friskkværnet sort peber
4-6 Burgerboller
  • 4 æg
  • 2 dl hytteost
  • 1 dl kokosfibermel
  • 2 spsk loppefrøskaller (HUSK)
  • 1 dl blandede frø og kerner, hvor af ½ dl skal være enten hørfrø eller chiafrø
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk hav- eller stensalt
  • + en lækker flødeost til at smøre på burgerbollerne
Tilberedning
Sådan laver du dine Low-Carb sandwichboller
  1. Blend eller bland æg, hytteost, kokosfibermel, loppefrøskaller(HUSK), bagepulver og salt.
  2. Bland frøene og kernerne i brøddejen, og lad så brøddejen hvile i 8-10 minutter. Hviletiden gør at fibrene, frøene og kernerne, får tid til at suge væske til sig, samt gøre dejen mere sammenhængende.
  3. På en bageplade beklædt med bagepapir, formes 4-6 sandwich- /burgerboller af dejen. Drys sesamfrø på toppen af alle sandwich- /burgerbollerne.
  4. Sæt bagepladen i ovnen på 200 grader, og bag dine lækre Low-Carb brød i 18-20 minutter til de er gyldne.
  5. Hold øje med brødene undervejs og byt evt. lidt rundt på brødenes placering, hvis ikke din ovn bager dem ensartet.
  6. Tag sandwich- /burgerbollerne ud af ovnen og lad dem køle af nogle minutter på en rist.
Sådan laves tunmoussen og salaten
  1. Dræn tunen for vand eller olie.
  2. Med en gaffel blandes tunen med fintsnittet løg, revet citronskal, citronsaft, creme fraiche, salt og peber.
  3. Skyl og snit alle salatingredienserne.
  4. Halver sandwichbollerne, smør dem med lækker flødeost, fyld salat og tunmousse i bollen. Server din tunsandwich med ekstra salat og ekstra jomfru olivenolie.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here