Sprød flæskestegsburger / ribbenssandwich med rød-spidskåls-slaw

Sprød flæskestegsburger / ribbenssandwich med rød-spidskåls-slaw
Sprød flæskestegsburger / ribbenssandwich med rød-spidskåls-slaw

Flæskestegsburger / Ribbenssandwich

Hva’ siger du til en sprød Flæskestegsburger / Ribbenssandwich med rød-spidskåls-slaw? » En madopskrift der flår i mundvandet!

 

Sprøde svær og masser af smag…

Her får du opskriften på en flæskestegsburger/ribbenssandwich, som er flår i mundvandet og giver dig super mæthed og et godt skud grøntsager.

Forkæl dig selv, din familie og dine skønne gæster med en flæskestegsburger, hvor både burgerbolle, flæskestegen og rød-spidskåls-slaw’en, er lavet fra bunden.

Tip! Lav evt. en dobbelt portion boller. De kan fryses ned og bruges til lidt af hvert. Prøv også opskriften: Burger med pepperoni-ostebøf, tzatziki, bløde løg og sprød salat.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Sprød flæskestegsburger / ribbenssandwich med rød-spidskåls-slaw
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 1 kg ribbensteg
  • Salt
Rød-spidskåls-slaw
  • ¼ rødkål
  • ¼ spidskål
  • 1 gulerod
Dressing til din rød-spidskåls-slaw
  • 1,5 dl 38% Creme fraiche (Græsk yoghurt 10%, kan fint anvendes)
  • 2-3 spsk Hellmann's mayonnaise (kan undlades, men det smager skønt)
  • 1 tsk hvidvins- eller æblecidereddike
  • ½ økologisk citron - Skal og saft skal anvendes
  • Friskkværnet sort peber
  • Hav- eller stensalt
4-6 Burgerboller
  • 4 æg
  • 2 dl hytteost
  • 1 dl kokosfibermel
  • 2 spsk loppefrøskaller (HUSK)
  • 1 dl blandede frø og kerner, hvor af ½ dl skal være enten hørfrø eller chiafrø
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk salt
  • + en lækker flødeost til at smøre på burgerbollerne
Sådan gør du:
Sådan laver du stegen
  1. Sørg for at sværen på din ribbensteg, er ridset ordentligt op.
  2. I en bradepande vendes ribbenstegen med sværen ned ad, og der fyldes vand i bradepanden, indtil sværen er dækket af vand.
  3. Sæt bradepanden med ribbenstegen i ovnen, og tænd ovnen på 200 grader. Anvend varmluft eftersom burgerbollerne skal med en tur i ovnen indenfor kort tid.
  4. Efter 30 minutter tages bradepande med ribbenstegen ud. Nu vendes ribbenstegen med sværen op, og ribbenstegen placeres på en rist over bradepanden. Drys og gnid salt på hele ribbenstegen, og glem ikke at salte mellem sværene.
  5. Sæt bradepande, rist og ribbensteg i ovnen i yderligere cirka 45 - 60 minutter, til sværen er sprød. Afslut evt. med 10 minutter grill, for at få sværen helt sprød. (OBS: Grill ikke mens dine burgerboller er i ovnen - No Go...)
Sådan laver du dine Low-Carb burgerboller
  1. Blend eller bland æg, hytteost, kokosfibermel, loppefrøskaller(HUSK), bagepulver og salt.
  2. Bland frøene og kernerne i brøddejen, og lad så brøddejen hvile i 8-10 minutter. Hviletiden gør at fibrene, frøene og kernerne, får tid til at suge væske til sig, samt gøre dejen mere sammenhængende.
  3. På en bageplade beklædt med bagepapir, formes 4-6 sandwich- /burgerboller af dejen. Drys sesamfrø på toppen af alle sandwich- /burgerbollerne.
  4. Sæt bagepladen i ovnen på 200 grader, og bag dine lækre Low-Carb brød i 18-20 minutter til de er gyldne.
  5. Hold øje med brødene undervejs og byt evt. lidt rundt på brødenes placering, hvis ikke din ovn bager dem ensartet.
  6. Tag sandwich- /burgerbollerne ud af ovnen og lad dem køle af nogle minutter på en rist.
Sådan laver du rød-spidskåls-slaw
  1. Skræl guleroden og snit eller riv gulerod, rødkål og spidskål fint.
  2. Bland alle dressingens ingredienser sammen, og vend så dressingen i den fintsnittede rødkål, spidskål og gulerod.
  3. Server rød-spidskåls-slaw'en til din ribbenssandwich / flæskestegsburger.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

LCHF | PALEO | LOW-CARB

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

8 KOMMENTARER

    • Hej Bente, tak for spørgsmålet…

      Bollerne skal bages ved 200 grader, ligesom temperaturen ribbenstegen tilberede ved.
      Jeg har brugt dit spørgsmål til at forbedre opskriften, og har skrevet grader ind mht. grader til den del af opskriften.

      1000 tak for feedback – Ha’ det fantastisk

  1. Hej Johnny
    Dine burgerboller ser helt fantastiske ud!! Jeg har lige taget dem ud af ovnen …. de når sleet ikke dine boller i lækkerhed – som man siger . Jeg penslede bollerne med æg for at få “dit look”, men de ser mig nu noget blege og fesne ud . Har fulgt din opskrift til punkt og prikke pånær mht. at pensle med æg, men det er måske der, fejlen ligger? LCHF boller har måske ikke samme gavn/effekt af at blive penslet med æg??
    Og iøvrigt, tak for super god inspiration, dine opskrifter ser altid såå lækre og indbydende ud!
    God aften!
    Mvh. Ditte

    • Hej Ditte,

      hvor er jeg super glad for din positive feedback, det giver mig brændstof til at fortsætte det gode arbejde 🙂

      Jeg kan se du selv fandt frem til det ønskede resultat, så du får samme lækkerhed på burgerbollerne 😉

      Pssst… mht. pensling med æg, så kan det trick sagtens anvendes med god effekt på LCHF boller.

      Jeg håber du har fået de svar du søgte i denne forbindelse?

      Hvis ikke så smid mig en kommentar eller en mail 🙂

      Kan du have en fantastisk dag Ditte!

      De bedste hilsner

      – Johnny Christensen | UPGRADED.DK

  2. Æh … mente selvfølgelig, at jeg havde bagt burgerboller efter din opskrift og lige taget mine boller ud af ovnen – ikke dine, vel

  3. Hm … sikke jeg spammer dig Jeg fandt ud af det og gav bollerne 10 min. ekstra .
    Og de smagte suuper godt!
    God aften!
    Mvh. Ditte

Please enter your comment!
Please enter your name here