Nem opskrift på cremet ostesuppe med porrer og et twist af chili

Nem opskrift på cremet ostesuppe med porrer og et twist af chili
Nem opskrift på cremet ostesuppe med porrer og et twist af chili

Prøv en nem opskrift på cremet ostesuppe

Her får du muligvis verdens nemmeste opskrift på en super lækker ostesuppe med porrer og et twist chili » Overraskende smagfuldt

Når efterår, vinter og kulde trænger sig på, så er en god omgang brand varm suppe en helt fantastisk måde at få varmen på, ikke sandt?

Nemlig… Når vinden rusker godt i landskabet udenfor, og vi futter rundt med et par småkolde fødder, så er det lige her, hvor det føles helt fantastisk, at bringe den indre varme frem med en dampende varm skålfuld cremet ostesuppe med et tvist chili?

Men en cremet ostesuppe efter opskriften her, smager også helt fantastisk resten af året. Så uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter, så prøv gerne denne opskrift på cremet ostesuppe af – allerede i denne uge!

 

Når manden klager over manglende protein i suppen…

Hvis din mand, dig selv eller din proteinfokuserede partner klager sin nød over manglende protein i ostesuppen, så tilføj nogle små stykker kylling eller skinke til ostesuppen. På den måde forøges proteinmængden i ostesuppen, hvilket typisk også øger din mæthedsgrad.

Den nemme opskrift på cremet ostesuppen kan anvendes både som forret inden et dejligt hovedmåltid eller som det primære hovedmåltid evt. med stykker af kylling eller skinke i.

Prøv også denne smagfulde hummersuppe med ristede jomfruhummerhaler og frisk dild eller cremede og lækre ærtesuppe med basilikum, lime og fløde.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Nem opskrift på cremet ostesuppe med porrer og et twist af chili
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
  • 200 gram flødeost (valgfri smag. Jeg anvendte en med urter)
  • 1 liter grøntsagsbouillon lavet af 2 terninger bouillon og 1 liter vand
  • 2 porrer
  • 1 lille smule chili (valgfri type. Jeg anvendte thai chili, så det ikke blev alt for stærkt)
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Hæld grøntsagsbouillonen i en gryden, og bring den i kog. Når bouillonen koger, skrues der ned til middel varme og flødeost, de fintsnittede porrer og chili tilsættes.
  2. Lad ostesuppen simre i 5 minutter, hvorefter du smager din cremede ostesuppe til med salt og peber inden servering.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

2 KOMMENTARER

Please enter your comment!
Please enter your name here