Broccolisalat med bacon og mandler
Nyd en nem, sund og lækker opskrift på broccolisalat med sprød bacon og saltristede mandler som tilbehør til din mad
Jeg elsker smagsoplevelsen, ved dampede broccolibuketter med sprødstegte baconstykker og saltristede mandler beriger mine smagsløg med.
Mon ikke du gør det samme? Jeg synes, du skal give opskriften en chance.
De saltristede mandler finder du opskriften på via linket her… Gider du ikke lave de saltristede mandler, kan du fint anvende dem, som de er eller hakke mandlerne groft.
Du kan med fordel lave 100-200 gram saltristede mandler ad gangen, så har du sprød og lækker topping til et væld af anretninger i lang tid, men snack dem nu ikke op!
SE OGSÅ: SPÆNDER DIN “LILLE SULT” BEN FOR DIT VÆGTTAB?
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 1 broccoli
- 100 gram bacon i tern eller skiver
- Saltristede mandler (Find linket til opskriften ovenfor)
- ½ tsk salt
- ½ tsk peber (gerne friskkværnet sort peber)
- Fyld en stor gryde med 1-2 cm vand, og bring vandet i kog.
- Skyl broccolihovedet, og snit broccolien i mindre broccolibuketter.
- Hæld broccolibuketterne i gryden med det kogende vand, og lad broccolibuketterne damp/koge i 4 minutter, hvorefter vandet hældes fra og broccolibuketterne er færdigtilberedte.
- Hvis du anvender bacon i strimler, skæres strimlerne i cirka 1 cm stykker, inden stegning. Bacon i tern, tilberedes bare som de er.
- Tag en stegepande, og steg baconstykkerne sprøde ved middel til høj varme. Når baconstykkerne er stegt sprøde, tages de af stegepanden.
- Server de dampede broccolibuketter med sprød bacon og saltristede mandler.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]