SPÆNDER DIN “LILLE SULT” BEN FOR DIT VÆGTTAB?

HVORDAN HÅNDTERER DU DIN “LILLE SULT”?

Måden du håndterer din “lille sult” og mellemmåltider på, er afgørende for om du formår at holde vægten eller lykkes med et ønsket vægttab

Vi har alle hver vores benspændere, som nemt kan drille os, når vi ønsker at skabe forandringer. Dagens video handler om en af de typiske årsager til at dit vægttab volder dig problemer eller at din vægt stiger støt.

Du oplever sandsynligvis, at den “lille sult” trænger sig på i løbet af dagen – nogle dage mere end andre, men du kender sikkert godt til fænomenet, har jeg ret?

Måske du faktisk har ret godt styr på din kost, dine hovedmåltider og din livsstil overordnet set, men alligevel oplever at noget spænder ben for dig.

SE OGSÅ: FOR MANGE NØDDER, KAN NEMT SPÆNDE BEN FOR DIT VÆGTTAB

Det kan sagtens være, at du overordnet set har styr på din strategi til at lykkes. Men hvis du alligevel oplever udeblivende resultater, så kan det nemt være en eller flere småting, der saboterer dine ihærdige indsatser.

Det kan være (pisse) frustrerende, og ofte meget svært selv at få øje på, hvad den eller de små ting er, der er årsagen til vores udeblivende resultater.

Jeg håber, videoen her vil hjælpe dig til at håndterer din “lille sult” bedre, hvis det er en af dine benspændere i forhold til at lykkes med vægttabet.

SE OGSÅ: SÅDAN HOLDER DU STYR PÅ VÆGTEN, MENS DU ER PÅ FARTEN

 

Hvad er det der spænder ben, når du gør alt det rigtige?

Hvis du har styr på din livsstil eller din livsstilændring overordnet set, er det sjældent noget drastisk, intenst eller vildt udfordrende der skal til. Der skal formentligt kun små ændringer til for at bryde igennem dit plateau på rejsen, så du kan komme videre hen imod dit mål.

Følelser som frustration og afmagt, kan nemt få dig til at gøre noget ufornuft, uovervejet og ekstremt uholdbart – for at komme videre!

Bliv nysgerrig på situationen, hvor du oplever den slags svære følelser, for det er her mange mennesker indleder nye uholdbare tiltag. Selv samme uholdbare løsningtiltag, kan nemt blive årsagen til de ender med en fiasko.

LÆS OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

Tag i stedet en dyb indånding. Du er allerede godt på vej, og nu ved du også, at det sandsynligvis ikke kræver noget drastisk at komme godt videre. Det er sandsynligvis “bare” en eller flere små justeringer, du skal foretage dig, før du igen oplever fremgang imod dine ønskede resultater.

Spot dine benspændere – og der kan dukke nye op undervejs på din personlige forandringsrejse, så vær vågen!

Foretag små konkrete justeringer og fortsæt! Hvis det gælder, hvordan du håndterer din “lille sult”, så håber jeg, at videoens konkrete tips, vil hjælpe dig godt videre.

ALT HELD OG LYKKE

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her