Sådan slipper du for overtænkning, spekulation, bekymring og grublerier

Om overtænkning, spekulation, bekymring og grublerier

Oplever du at overtænkning, spekulation, bekymring og grublerier fylder i dine tanker og er berøvende for dit nærvær og din livskvalitet?

Måske du kender det, at stå i en situation, hvor du ikke kan gøre mere end, du har gjort for at påvirke udfaldet, resultatet eller afgørelsen af (indsæt selv et eller andet vigtigt)?

Nemlig… måske du så har oplevet at din hjerne har tendens til at gå i selvsving?

Overtænkning, spekulation, bekymring og grublerier kan fylde meget mellem ørerne, være drænende for din energi og kvæle din glæde, velvære og livskvalitet.

 

Det tager tid at lykkes, men det er hele indsatsen værd

Nej, videoen (i dens korte længde) vil sandsynligvis IKKE være en komplet løsning på al slags overtænkning, spekulation, bekymring og grublerier. MEN videoen er mit forsøg på at hjælpe dig godt i gang, så du kan tage styringen over tankemylderet – ét skridt ad gangen!

Ligesom alle vores andre vaner, så har vi ofte “øvet” os på dem i mange år. Vi har vænnet os til, at når vi føler, tænker, mærker, ser eller sanser “noget”, så reagerer, gør, handler eller igangsætter vi et bestemt handlemønster, for at opnå en belønning.

Vaners opbygning består af en UDLØSER (trigger), en handling (mentalt eller fysisk) og en efterfølgende følelse af belønning. En belønning kan fx være blot en lille reduktion i den stress, vi oplever.

Belønningen fra vores “dårlige vaner” behøver altså ikke altid være tilfredsstillelse efter at have spist et stykke chokolade. Hvad er belønningen overtænkning, spekulation, bekymring og grublerier?

 

Tankemylderet kan lede til stress, depression, mistrivsel mm.

Mange der oplever overtænkning, spekulation, bekymring og grublerier oplever, at det på en eller anden måde “er det rigtige” – at det giver mening og gør en reel forskel, selvom tankemylderet på samme tid kan være yderst berøvende for livskvaliteten.

Allerede her opstår der en ny mental konflikt, der kan lede til mere tankemylder.

Vi kan oplever overtænkning, spekulation, bekymring og grublerier som givende, mens vi samtidigt oplever overtænkning, spekulation, bekymring og grublerier som berøvende.

Kunsten ligger i balancen. Nogle gange og i nogen grad, giver det mening at tænke og spekulere over vores muligheder og potentielle udfald i svære situationer. Men når vores tænkning, spekulation, bekymring og grublerier ikke reelt kan ændre noget, så er det spild af tid, energi, ressourcer og ødelæggende for vores glæde, velvære og livskvalitet.

Får vi ikke styr på overtænkning, spekulation, bekymring og grublerier, så kan tankevanen tage til i styrke og omfang, og resultere i stress, depression, mistrivsel mm.

 

Accepter din situation, og ræk ud efter en hjælpende hånd

Nemt er det ikke (og jeg øver selv, når jeg registrerer en optrapning af tankemylder), men øvelse gør mester. Ja, det tager tid, men lad os rette fokus mod at øve os på at blive bedre.

Kan du ikke selv overskue situationen og dine muligheder i forhold til din overtænkning, spekulation, bekymring og grublerier, så er det vigtigt, du rækker ud efter hjælp.

Du skal klædes på med vejledning, viden og værktøjer til at arbejde med overtænkning, spekulation, bekymring og grublerier, så du kan lykkes og se lys for enden af tunnelen.

Jeg håber, videoen her vil inspirere dig til at gøre en indsats selv eller række ud efter hjælp, så du ikke lader overtænkning, spekulation, bekymring og grublerier stjæle dit liv.

Få det til at ske – ét skridt ad gangen! 

Hvad er det første lille skridt, du kan tage lige nu?

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

 

Please enter your comment!
Please enter your name here