MANGLER DU GLÆDE OG TILFREDSHED I DIN HVERDAG?

Ønsker du mere glæde og tilfredshed?

Prøv at mærke efter og tænke dig om: Mangler din hverdag glæde og tilfredshed? » Så er du måske faldet i fælderne, videoen her belyser!

Din hverdag behøver hverken at føles ulykkelig, grå og trist eller dissideret forfærdeligt, for at du ønsker mere glæde og tilfredshed i hverdagen.

Mange oplever alligevel en lyst, et ønske eller et behov for en gladere hverdag. Måske fordi hverdagen er blevet en kende for triviel og kedelig. Og helt ærligt, hvem er tilfreds med at spilde tiden i det ene liv, vi er blevet givet?

SE OGSÅ: 3 EFFEKTIVE METODER TIL SUCCESFULDE FORANDRINGER

 

INGEN gider nøjes med ringe glæde og tilfredshed, hvis…

Ja, hvis bare vejen til en gladere og mere tilfreds hverdag viste sig klart og tydeligt. Men sådan er det jo ikke altid. Uklarhed er bl.a. grunden til at mange “bare” stiller sig tilfredse med en middelmådig glæde og tilfredshed i livet.

I videoen, giver jeg dig indsigt i nogle af de typiske vane- og adfærdsmønstre, der frarøver dig glæde og tilfredshed i livet. 

Jeg giver dig også konkret vejledning, viden og værktøjer til at arbejde med de vane- og adfærdsmønstrer, der typisk er årsagen til, du sidder fast i “fælden”.

Videoens vejledning, viden og værktøjer kan sandsynligvis (og naturligvis) ikke løse alle udfordringer, men videoen vil gøre en lille positiv forskel i dit liv. Det er i hvert fald min ambitionen med videoen – at hjælpe dig godt på vej videre i dit gode liv.

Al forandring kræver en målrettet indsats, og her kommer du ind i billedet.

Du skal have viljen til at ville skabe forandring i dit liv og i din hverdag. Du skal være klar til at yde en målrettet, tålmodig og vedholdende indsats, indtil du er i mål! Du skal være klar til at investere i dig selv, forandringen og det at blive gladere og mere tilfreds.

SE OGSÅ: BRUG LIDT EKSTRA TID PÅ DET, DER VIRKELIG ER VIGTIGT

 

Nej, at skabe positiv forandring er IKKE altid let!

Specielt ikke hvis du er kørt fast i hamsterhjulets vane- og adfærdsmønstrer, og dermed føler dig fastlåst i din nuværende livssituation, men…

I det tilfælde, hvor du føler dig fastlåst og oplever din situation som værende uoverskuelig i forhold til forandringen du ønsker, så ræk ud efter hjælp.

Invester tid, penge, energi mm. i dig selv, hvad end forandringen kræver. Du (og jeg) har KUN ét liv, som vi med sikkerhed ved, vi får lov at opleve.

SE OGSÅ: HUSKER DU AT PRIORITERE TID TIL SUND REFLEKSION?

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her