3 effektive strategier til at få succes med forandringer

3 effektive strategier til at få succes med forandringer
3 effektive strategier til at få succes med forandringer

Alt for mange livsstilstiltag, positive forandringer og gode intentioner ender i fiasko, fordi vi vælger en strategi, der ikke optimerer vores chancer for at få succes, med de forandringer, vi ønsker at skabe.

Vores motivation er ikke konstant…

Vores motivation kommer og går og påvirkes i høj grad af, hvad der sker i vores liv, hvor nyt og spændende ting er og meget andet. Motivation er ofte hvad der får os i gang, mens viljestyrke/disciplin giver os resultater på den lange bane.

Hvorfor skal vi vide at motivation ikke er konstant?

Når vi ved, at vores motivation svinger, så ved vi også, hvorfor vi den ene uge kan være topmotiverede til at starte slankekur og hård træning 7 dage om ugen, for så ugen efter at droppe hele møllen til fordel for sofaens magelige charme.

 

3 effektive strategier til succesfuld forandring

1) De fleste af livets resultater er underlagt den kumulative effekt

Uanset om du ønsker en flottere krop, vil tabe overflødigt fedt eller lære at løbe marathon, så handler det om at være konsistent med den indsats, du ligger for dagen. Det nytter intet at spise sundt og træne hårdt én uge, og droppe alle de gode tiltag igen ugen efter.

2) Start i det små. Sæt en kurs du kan holde, og byg gradvist op derfra

For langt de fleste mennesker, handler det om at starte i det små. Nye vaner skabes bedst gennem gentagelse, og netop derfor, er det utroligt vigtigt, at din standard fastsættes på et niveau, hvor du ikke er i tvivl om, at de kan holde i længden.

I takt med vanen sidder mere og mere fast, kan du gradvist skrue op for ambitionerne i et passende tempo. Hvis du vil optimere dine chancer for at få succes med fx en ny livsstil, som vil forbedre dit liv, så handler det i høj grad om at vælge den rolige og sikre vej.

3) Vær vågen for “WHAT THE HELL” effekten

Alt er ikke tabt på gulvet, fordi vi giver efter for et stykke kage, springer løbeturen over eller afviger fra vores oprindelige plan. Vi falder alle i fra tid til anden, men måden du håndterer det på, er alt afgørende for din succes på længere bane.

Hav en GAMEPLAN klar, som får dig op på hesten igen, og sætter kurs mod målet.

Pssst… Du får lige en BONUS strategi 🙂 

4) “Hvis så”-planer giver dig en fleksibel vej til dit mål 

  • Hvis jeg giver efter for kage, så korrigerer jeg med en løbetur eller anden træning.
  • Hvis træningen smutter, så korrigerer jeg ved at spise mindre/færre kalorier den dag.
  • Hvis X situation opstår, så gør jeg Y for at korrigere og/eller forbedre situationen.

Bryd så vidt muligt ikke de forbedrende livsstilstiltag. Sørg for at være så konsistent med dine nye vaner, rutiner, livsstilsændringer, som det er dig muligt. Formår du ikke at holde planen, så sænk baren, så du kan holde ved planen både på dage med og uden motivation.

Og husk nu på, du er et menneske! Vær forberedt på at finde tilbage på sporet, når kæden hopper af. Det er formentligt ikke et spørgmål om kæden hopper af, men blot hvornår 😉

Følger du ovenstående, så er jeg sikker på du forbedrer dine chancer for at opnå den personlige succes, som du har fortjent.  

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

Please enter your comment!
Please enter your name here