DET OFTE OVERSETE PROBLEM VED AT NÅ DINE MÅL I LIVET

PROBLEMET VED AT NÅ I MÅL

Er du ikke opmærksom på problemstillingen, kan “slutmåls”-fælden koste dig positive resultater, afføde depressive tendenser mm.

De fleste kender til at sætte mål omkring Nytårsaften. Vores gode intentioner udmønter sig i mere eller mindre ambitiøse mål eller nytårsforsæt (hvis det er ved årsskiftet), som skal forbedre os, gøre vores liv bedre og/eller skabe positive forandringer, men…

Selvom meningsfulde målsætninger ofte er motiverende ift. at føre vores mål, ønsker og drømme ud i livet, så har målsætningsmønten også en bagside med nogle “fælder”.

SE OGSÅ: INFO-FÆLDEN afholder mange fra at nå mål og skabe resultater!

 

Meningsfulde mål er gode ledestjerner

Mål kan give os retning og mening! Desværre, når langt de fleste mennesker desværre ikke deres mål, og årsager hertil er talrige. Det er dog ikke videoens og artiklens fokus.

Omdrejningspunktet her handler om dem, der rent faktisk når i mål, og hvilke problemer det kan udløse at nå slutmålet.

HVAD? – Det kan vel næppe udgøre et problem, at vi når i mål? Når du har set videoen, ved du, hvorfor det at nå i mål kan udløse et ofte overset problem, der kan ødelægge dine positive resultater. Lær også at undgå “slutmåls”-fælden!

SE OGSÅ: NÅ I MÅL OG FÅ SUCCES MED RE-DESIGNEDE OMGIVELSER

 

Typiske problemer ved at nå i mål

Nogle mennesker føler en lettelse og tilfredshed af at nå i mål, mens andre kan føle sig tomme eller uden formål. Det er normalt at have disse følelser, da det kan tage tid at vænne sig til at have nået et mål og finde nye mål at arbejde hen imod.

For at undgå følelsen af at være tabt eller uden formål efter at have nået et mål, kan du overveje at:

  1. Reflektere over din rejse og nyd dine succeser. Fejr dine sejre og anerkend alt det hårde arbejde, du har gjort for at nå dit mål.
  2. Tænk på, hvad der gør dig glad, og hvad du ønsker at opnå i fremtiden. Lav en liste over nye mål, du gerne vil arbejde hen imod, og tænk over, hvordan du kan opnå dem.
  3. Gør noget nyt og anderledes. Prøv nye aktiviteter, lær noget nyt eller mød nye mennesker. Dette kan hjælpe dig med at finde nye interesser og mål.
  4. Husk på, at livet er en rejse, og at der altid vil være nye mål at arbejde hen imod. Tag tid til at nyde processen og vær åben for nye muligheder.

Husk, at det er normalt at føle sig lidt forvirret eller uden formål efter at have nået et mål. Ved at reflektere, tænke på, hvad du ønsker, og være åben for nye muligheder, kan du finde nye måder at bevæge dig fremad på og fortsætte med at vokse og udvikle dig.

SE OGSÅ: Sådan sætter du mål og skaber resultater, mens du nyder rejsen!

 

FÅ STYR PÅ DINE MÅL I LIVET

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her