Sådan sætter du mål og skaber holdbare resultater, mens du nyder rejsen!

Sæt mål, nå dem og skab holdbare resultater

Lær hvordan du sætter mål og skaber holdbare resultater, mens du nyder rejsen! – Kom fra intention til handling og få holdbare resultater.

Måske du, som mange andre, laver nytårsfortsæt hvert år? Det kan også være, at du som mange sætter flere mål i løbet af året? Du ved nok allerede at 99,9% af alle nytårsfortsæt der laves hvert år slår fejl. Meget bedre er det ikke resten af året, hvis samme fejl begås.

Min PEPTALK, vil hjælpe dig til at arbejde mere seriøst med dine fremtidige nytårsfortsæt og årets øvrige målsætninger, så du bedre kan lykkes med at skabe holdbare resultater.

 

Oplever du igen og igen at dine gode intentioner fejler?

Hvis vi ønsker andre resultater, end dem vi pt. får, så må vi gøre noget andet, end det vi plejer at gøre. Det giver mening, ikke sandt?

Kast et blik tilbage. Hvordan oplever du succesraten på dine planer, mål og intentioner? Hvis din rygsæk er fuld af fiaskoer, så er det sandsynligvis, fordi du benytter en ineffektiv strategi til at nå dine mål i livet.

Måske dine planer, mål, intentioner – og fremtidige nytårsfortsæt trænger til et grundigt serviceeftersyn. I videoen, får du vejledning, viden og værktøjer til at komme bedre videre.

Alt kan naturligvis ikke løses, blot ved at se en kort video, men jeg håber videoen kan sætte nogle tanker og fremskridt i gang. Mit mål er, at lære dig at tage styringen i dit liv, så du kan skabe kroppen og livet du drømmer om!

Har du brug for en hjælpende hånd, så book mig som din coach nu!

» Jeg er med dig hele vejen!

 

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here