SÆT MÅL OG SKAB RESULTATER, MENS DU NYDER REJSEN

SÆT MÅL OG SKAB RESULTATER

Sådan sætter du mål (Nytårsforsæt) og skaber holdbare resultater, mens du nyder rejsen! » Kom fra intention til handling og få resultater.

Et nytårsforsæt er typisk en beslutning, et mål, en ændring, som mange tager i forbindelse med årsskiftet nytårsaften. Typisk handler nytårsforsæt om at ændre en adfærd eller opnå en bestemt målsætning i det kommende år.

Nytårsforsætter er ofte ting, som man ønsker at opnå for at forbedre sit liv på en eller anden måde. Det kan fx være at tabe sig, dyrke mere motion, spise sundere, være mere organiseret, lære et nyt sprog eller spare op til en større udgift fx en rejse, bil osv.

Måske du, som mange andre, laver nytårsfortsæt hvert år? Det kan også være, at du som mange sætter flere mål i løbet af året? Du ved nok allerede at 95% af alle nytårsfortsæt der laves hvert år slår fejl. Meget bedre er det ikke resten af året, hvis samme fejl begås.

LÆS OGSÅ: 10 KNALDGODE TIPS TIL HOLDBARE MÅL (FX NYTÅRSFORSÆT)

Min PEPTALK, vil hjælpe dig til at arbejde mere seriøst med dine fremtidige nytårsfortsæt og årets øvrige målsætninger, så du bedre kan lykkes med at skabe holdbare resultater.

SE OGSÅ: NÅ I MÅL OG FÅ SUCCES MED RE-DESIGNEDE OMGIVELSER

 

Oplever du igen og igen at dine gode intentioner fejler?

Hvis vi ønsker andre resultater, end dem vi pt. får, så må vi gøre noget andet, end det vi plejer at gøre. Det giver mening, ikke sandt?

Kast et blik tilbage. Hvordan oplever du succesraten på dine planer, mål og intentioner? Hvis din rygsæk er fuld af fiaskoer, så er det sandsynligvis, fordi du benytter en ineffektiv strategi til at nå dine mål i livet.

Måske dine planer, mål, intentioner – og fremtidige nytårsfortsæt trænger til et grundigt serviceeftersyn. I videoen, får du vejledning, viden og værktøjer til at komme bedre videre.

Alt kan naturligvis ikke løses, blot ved at se en kort video, men jeg håber videoen kan sætte nogle tanker og fremskridt i gang. Mit mål er, at lære dig at tage styringen i dit liv, så du kan skabe kroppen og livet du drømmer om!

SE OGSÅ: INFO-FÆLDEN afholder mange fra at nå mål og skabe resultater!

Har du brug for en hjælpende hånd, så book mig som din coach nu!

» Jeg er med dig hele vejen!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her