NÅ I MÅL OG FÅ SUCCES MED RE-DESIGNEDE OMGIVELSER

RE-DESIGN OMGIVELSERNE

Vi kan nå vores mål, skabe resultater og opnå succes på flere måder, men du undervurderer (formentligt) vigtigheden af dine omgivelser!

I videoen fortæller jeg om en typisk overset metode, der kan hjælpe os til at gøre det nemmere at skabe de resultater og opnå den succes vi ønsker!

LÆS OGSÅ: 10 KNALDGODE TIPS TIL HOLDBARE MÅL (FX NYTÅRSFORSÆT)

 

Tilgængelighed øger sandsynlighed

Derfor er tilgængelighed noget vi bør tænke ind i forhold til at skabe, træne og fastholde gode vaner. Tillige bør tilgængeligheden besværliggøres i forhold til de mindre gode vaner, som vi ønsker at bryde, fjerne og eliminere i vores liv.

Når snacks, fjernbetjeningen og andre “triggere” til spisning, afslapning og ugidelighed er synlige i vores omgivelser, vil vi konstant blive fristet til at spise snacks, se TV, slappe af – og droppe de bedre valg, de planlagte aktiviteter osv.

SE OGSÅ: Sådan sætter du mål og skaber resultater, mens du nyder rejsen!

 

Derfor skal vi tage styringen i medgangstider

Kunsten er at skabe støttende omgivelser, der hjælper os til at træffe bedre beslutninger. Da det kræver en energi og overskud at udtænke og re-designe vores omgivelser, vil det typisk være ideelt at gøre indsatsen i medgangstider med mere energi og overskud.

Det at have støttende omgivelser er specielt vigtigt, når vi er mentalt drænede efter en hård arbejdsdag, triste, kede af det eller nede følelsesmæssigt på anden vis.

I ressourcesvage situationer er vi særligt udsatte for at “falde i”, fordi vores hjerne som udgangspunkt ikke er designet til at gøre os lykkelige, men der i mod til at få os væk fra farlige og ubehagelige situationer – fx tristhed, træthed, skam, skyld osv.

Så forstår du nok også bedre, hvorfor du sjovt nok har lidt sværere ved at lade fristelerne være på visse dage og i visse situationer, mens du andre dage kan klare hele verdenssituationen i egen hånd 😉

 

Vær nysgerrig på dine egne omgivelser

Vi har alle vores egne “mindre” gode vaner og ting der saboterer vores gode liv. Det første skridt til at blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe os selv er at blive nysgerrige på livet.

Kun gennem vores nysgerrighed, kan vi blive mere bevidste om, hvad der i bund og grund IKKE hjælper os til at leve bedre, og tillige hvad der faktisk hjælper os til at leve bedre.

Når vi bliver bevidste, kan vi begynde at ændre på vores omgivelser, så de hjælper os bedre. Gennem et skridt ad gangen kan vores omgivelser begynde at støtte os i at nå mål, skabe resultater og opnå den succes, vi ønsker i livet.

SE OGSÅ: INFO-FÆLDEN afholder mange fra at nå mål og skabe resultater!

Jeg håber, mine peptalks vil hjælpe dig til at leve bedre…

~ Johnny Christensen

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her