DIN GUIDE TIL KALORIER I MCDONALDSTILBEHØR

DIN GUIDE TIL KALORIER I MACDONALDSTILBEHØR
DIN GUIDE TIL KALORIER I MACDONALDSTILBEHØR

Spot de bedre valg på McDonalds

Fastfood fra fx McDonalds kan være udfordrende for vægten, men du kan faktisk godt lykkes med vægttab, mens du spiser McDonalds

Fast food, som Mcdonalds mad, er generelt højt i kalorier – i særdeleshed fra fedt. Derfor kan det selvsagt være en hindring for vægtbalancen, hvis du indtager det regelmæssigt.

McDonaldsmad købes ofte i menuer, og fx kan en cheeseburger, pomfritter og cola med sukker nemt indeholde over 1000 kalorier. Et kalorieantal der svarer til over halvdelen af en gennemsnitspersons daglige energibehov – spist i et enkelt måltid.

Så det står vel soleklart, hvorfor fastfood kan være en vægtudfordring? Men du behøver ikke forbyde McDonaldsmad for at lykkes med vægttab…

SE OGSÅ: Sådan spiser du McDonalds, Burger King, Pizza mm., mens du taber dig

Vi kan fx stadigvæk nyde pommes frittes. Vi behøver ikke undvære. Vælger vi fx en lille pommes frites fremfor en stor, har vi næsten halveret kalorierne. Det gør også ofte en afgørende forskel for din vægt, hvis du blot begynder at levne fx 10% af alle måltider.

Ja, det er vaneændring og vægttab er udfordrende, men ikke umuligt. Rom blev ikke bygget på en dag, og øvelse gør mester, så start gerne allerede i dag!

SE OGSÅ: ADFÆRD SMITTER, og dine venner gør dig (måske) federe!

 

Hvad er afgørende for at lykkes med vægttab?

For at tabe sig, er et kalorieunderskud afgørende, hvilket betyder at man skal brænde flere kalorier end man indtager. Kalorieunderskud er forudsætningen for vægttab.

Så hvis du ønsker at tabe dig, er det fordelagtigt at begrænse mængden af fast food, og begynde at vælge sundere og mere kalorielette alternativer. Forbyd ikke McDonalds, men spis der sjældnere, og nyd det i sunde mængder, når du spiser der.

SE OGSÅ: OVERSER DU “SUNDE” SALATERS SKJULTE KALORIER?

I forhold til vægttab og vægtbalance, er det fordelagtigt at huske på, at fast food helst ikke skal være en fast del af din kost, da kalorieindholdet i fastfood er en svær dansepartner.

Hvis du er glad for fastfood, så tillad gerne dig selv nydelse i sunde mængder, men øv dig i begrænsningens kunst og bedre valg på menuen, mens du stadigvæk tillader nydelsen.

Øg gerne gradvist dit fokus på at spise en varieret og velbalanceret kost med en masse grøntsager og mere magert protein, end du sandsynligvis er vandt til. Suppler sekundært op med frugt, fuldkornsprodukter osv.

SE OGSÅ: HER FEJLER DU (MÅSKE) I DINE TANKER OM SUNDHED

Optimer dine madvaner gradvist – ét skridt ad gangen, så du undgår fiasko.

Det er vigtigt at huske på, at et holdbart vægttab er en proces og det tager tid. Der er ikke nogen hurtige og lette løsninger, selvom ugebladene mm. fortæller dig det. 

Jeg har i over 10 år hjulpet mennesker med at gøre vægttab og livsstilsændringer meget nemmere.

Du får overskuelige og evidensbaserede indsigter i, hvordan vi mennesker skaber gode vaner, træffer bedre beslutninger og designer optimale betingelser for at lykkes med positive adfærdsforandringer – i den virkelige verden.

SE OGSÅ: BURGER-TRICK, FROKOSTPIZZA, OVERSPISNING & MAD PÅ FARTEN

 

Gem tilbehørsguiden til dine McDonalds besøg

Hvis indlægget her, hjælper dig, så del det gerne…

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her