DROP DINE TANKER OG IDEER OM ENDNU EN SLAKEKUR

Er din slankekur (igen) uholdbar?

Drop din (næste) restriktive slankekur, sultekur og crash-diæt, og lav  små holdbare forandringer til din nuværende livssituation i stedet

Ja, jeg inviterer (og opfordrer) dig til at GLEMME alt om ugebladenes “Anja” fra Holbæk, der tabte 6 kilo på kun én uge med (indsæt selv et fancy navn)-slankekuren.

Er det en forførende måde at fremstille hurtigt vægttab på? Ja, 100%.

Tror du inderst inde, det vil give dig holdbare resultater? Nej, egentlig ikke.

Hvorfor går du så igen og igen på slankekure med fiasko til følge? Fordi slankekuren lyder nem, resultaterne virker attraktiv, informationen er tilgængelig (fordi du er fast læser af ugebladet søndag, køb det mandag).

…og fordi artiklen gnister et lille håb om at lykkes – hurtigt.

SE OGSÅ: Slankekures konsekvenser og hvorfor du bør droppe dem helt!

 

Hurtige, kortsigtede og uholdbare resultater

Ja, slankekure kan give dig hurtige resultater, men de ofte kun midlertidige. Når kuren afsluttes eller du giver op, fordi slankekuren er for umulig, ender du sandsynligvis med at falde tilbage i dine gamle spisevaner og tage det tabte vægt på igen.

SE OGSÅ: GLEM ALT OM QUICK FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

Lad dig gerne forføre (igen), men du får sandsynligvis (igen) hurtige, kortsigtede og uholdbare resultater (igen), men så kan du jo prøve næste uges kur.

Mange af de slankekure der fremhæves i ugeblade mm., er desuden ofte direkte usunde, fordi de mangler vigtige næringsstoffer. Bevares, 1 uge eller 14. dages fejlernæring giver dig (nok) ingen varige skader, men tænk dig alligevel om. 

SE OGSÅ: SIMPELT, men EFFEKTIVT strategi til holdbart VÆGTTAB

 

Tag udgangspunkt i din nuværende livssituation

Du ved det garanteret godt. En sund og varieret kost i kombination med regelmæssig motion er den bedste måde at opnå og fastholde et holdbart vægttab på. Det er vigtigt at fokusere på at ændre livsstil i stedet for at tænke på kortvarige slankekure.

Ja, du har muligvis mange ting at forbedre, men vælg én ting ad gangen.

Vores mad-, motions- og livsstilsvaner er skabt gennem lang tid, og det er sjældent en suppe-, kål-, te eller detoxkur, der giver os det bedre liv, vi er ude efter.

Fair nok, “Anja” fra Holbæks formentligt kortsigtede resultater, hun strålende viste frem i ugebladet Søndag, betalte måske for en dejlig par-tur til Harzen i Tyskland.

Haha, den sidste sjove vinkel, håber jeg, fik dig til at smile… PS. Anja er en fiktiv figur, jeg har skabt ud fra de mange ugebladsartikler.

Begynd at træffe bedre valg i det daglige. Find dine helt egen holdbare måde at lave små justeringer, forbedringer og optimering på, og som passer til dig og dit liv.

SE OGSÅ: En ofte overset “kaloriefælde”, der spænder ben for vægten

 

Hvis indlægget hjælper dig, så del det gerne…

_

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her