SIMPELT, MEN EFFEKTIV STRATEGI TIL HOLDBART VÆGTTAB

SIMPELT, MEN EFFEKTIVT VÆGTTABSTIP

Måske du (ligesom de fleste andre) tror, der skal voldsomme ændringer til for at lykkes med et holdbart vægttab og en slankere krop?

Nej, jeg forsøger ikke at sælge dig et eller andet Quick-fix til et drastisk vægttab på rekordtid. Det er nemlig en af de største fejl du sandsynligvis kan begå, når du ønsker at skabe varige forandringer og opnå holdbare resultater.

Måske du tænker: “Jamen, jeg vejer jo meget for meget, og jeg ønsker jo en drastisk ændring”. Det er korrekt, at du ønsker en drastisk ændring som resultat, men forandringen, processen og vejen dertil skal sandsynligvis ikke være drastisk.

Alt for mange, der brændende ønsker sig vægttab, kaster sig ud i alt for drastiske, intense og uholdbare forandringer på en gang, hvilket gør livsstilsændringen uoverskuelig, hvorfor den hurtigt droppes igen.

SE OGSÅ: GLEM UHOLDBARE QUICK-FIXES OG GØR NOGET HOLDBART

Nå det kender du godt til? Jamen, så er du jo snart ekspert i, hvad der ikke virker for dig. Det er menneskeligt at fejle, men gør dig selv en tjeneste, og lær af dine fejl på vejen, så du kan forbedre, justere og optimere din slagplan ud fra din fejl (livslæring).

 

HOP IKKE I DE SAMME SLANKEFÆLDER IGEN

Ja, det er en ny (måske striks) kostplan og slankekur til vægttab denne gang, men det er den samme underliggende strategi, du igen anvender mod målet. Og derfor virker din strategi sandsynligvis heller ikke denne gang, desværre.

Hvis ikke vores hjerne tænkes med i forandringsprocessen, griber vi endnu en forandring klodset an – sandsynligvis med endnu en fiasko til følge.

Her ud over sker for mange forandringer også med hovedet under armen i forhold til selve processen mod målet. Ja, dit mål er typisk attraktivt, rart, glædeligt mm., men glemmer du at processen gerne tillige må opleves sådan, er processen ofte uholdbar.

SE OGSÅ: DIN “SORT/HVID” TANKEGANG SPÆNDER BEN FOR FEDTTAB

 

En uholdbar strategi, giver dig uholdbare resultater!

I mine 1:1 onlineforløb, bliver du klogere på, hvorfor de mest anvendte slanke-, kost-, livsstils- og vægttabsstrategier fejler igen og igen. Du bliver også klædt på med vejledning, viden og værktøjer til at lykkes – en gang for alle!

Sammen med mine 1:1 klienter ser vi på de bagvedliggende psykologiske årsager til, at klienten står med sit nuværende resultat (udgangspunktet). Herfra arbejder vi med de bagvedliggende psykologiske årsager til vægtøgning, overspisning og usunde livsstil.

1:1 forløbet foregår i klientens tempo, hvor klienten gennem indsigt, sparring og med de rette værktøjer fremmer og fastholder små holdbare justeringer i hverdagen.

Sammen skaber vi holdbare ændringer og en holdbar forandringsproces, hvilket gør at du kan fastholde dine ønskeresultater resten af livet.

SE OGSÅ: 3 EFFEKTIVE METODER TIL SUCCESFULDE FORANDRINGER

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her