Drop røverhistorierne, design et bedre madmiljø og få styr på vægten – én gang for alle!

DENNE GANG KAN JEG GODT STYRE DET – NOT!

Nej, sandsynligvis ikke, og det viser tidligere oplevelser dig også (tydeligt, ikke sandt?). Men alligevel står du nu IGEN, og forsøger at forføre og overtale dig selv med endnu en røverhistorie om, at du denne gang er anderledes og du har selvdisciplin nok.

Uanset om det gælder den “obligatoriske” fredagsslik, chips & snacks, kage, is eller hvad end du må have en “sød” tand for, så hjælper videoen dig til at droppe dine evindelige røverhistorier, designe et bedre madmiljø og få styr på vægten – én gang for alle!

 

JEG HAR RYGRAD SOM EN REGNORM – NOT!

Nej, du har ikke rygrad som en regnorm. Drop din negative selvsnak, og brug din tid, energi og ressourcer bedre. At lykkes handler i mindre grad om “rygrad”/selvdisciplin, og større grad om, hvordan vi anvender den viljestyrke, selvkontrol og selvdisciplin, vi har!

Vores viljestyrke, selvkontrol og selvdisciplin er en begrænset ressource, som med fordel kan anvendes strategisk smart, til at designe et miljø og nogle omgivelser, der hjælper os, når selv samme ressource er brugt op, og autopiloten har styringen.

Slaget skal ikke slås i svært og ugunstigt terræn, når modstandskraften er minimal. Slaget skal vindes tidligere og typisk andetsteds, end du sikkert er vant til.

 

VI KAN IKKE HÆLDE AF EN TOM KANDE…

Vi kan erobre verden, når “kanden” med viljestyrke er fuld, og vi oplever medvind i livet, men når “kanden” er tom, kan vi ikke hælde fra den – og pludselig befinder vi os mest af alt i et frit fald, hvor omstændighederne styrer slagets gang, fremfor os.

Er din garderobe blevet mindre? Er tøjet begyndt at stramme de helt forkerte steder? Så prioriter at se denne video til ende. Jeg guider dig også til, at hjælpe dig selv bedre på vej i rejsen mod at få styr på vægten – én gang for alle.

OBS. Videoen tager dig igennem nogle af de typiske blinde vinkler, som vi mennesker igen og igen overser. Videoen afdækker ikke evt. uforløste bagvedliggende årsager/sygdomme som fx spisning på følelser, overspisning, tvangsspisning mm.

~ Jeg håber, du har lyst til at abonnere og synes godt om videoen 

Please enter your comment!
Please enter your name here