Ryd op i de dårlige madvaner, og gør det praktisk, nemt og let at leve sundt

Trim dit køkken og optimer chancen for succes
Trim dit køkken og optimer chancen for succes

Skrot dårlige madvaner, og gør en sundhed nemmere

Ønsker du et holdbart vægttab og varige livsstilsændringer » Ryd op i dine dårlige madvaner, og gør det praktisk, nemt og let at leve sundt

Vi lever i en verden, hvor de fleste af os aldrig oplever mad som en knap ressource. Over alt hvor vi færdes ude, eksponeres vi for dårlig junkfood og sukkerholdige snacks. Når vi handler ind, eksponeres vi får supermarkedets  bugnende hylder af sukkerfristelser.

Desværre har vi fået skabt et samfund, hvor det er meget nemt at komme til at indtage flere kalorier end vi har brug – hvilket resultere i vægtøgning. Vi kan i bund og grund spise alt (lige med undtagelse af allergier), hvis blot vi holder kalorieindtage i balance.

Producenterne gør hvad der skal til for at vinde, ved at producere og sælge alverdens ‘junk’ som giver dårlig mæthed per kalorie og desværre efterlader mange af os som de fede tabere, der ikke kan modstå og styre indtagelsen af fristelserne i den flotte emballage.

Hvis den massive fremgang i fedme, diabetes og andre livstilssygedomme skal vendes, så er vi nødt til at tage ansvaret for vores mad- og spisevaner hjem til os selv. At lære at nyde fristelserne i moderation og prioritere bedre madvalg størstedelen af tiden.

80 % af din kropsbygning defineres af kniv og gaffel

Ja, du hørte rigtigt. Lang størstedelen af din kropsbygning og din sundhed defineres af dit kniv og gaffelarbejde. Derfor kan vi allerede begynde at tænke over at reducere antal portioner, mængden og kalorierige ingredienser i vores næste måltid.

 

Sådan kommer du i gang med bedre madvaner

Det hele starter hjemme hos dig selv. De fleste af os har en masse ‘junk’ liggende i skåle, skuffer og skabe, og størstedelen hjælper os ikke til en bedre livsstil.

Fjern muligheden for at spise dårligt…

Gør det nemmere for dig selv at leve sundere, og gør det sværere at spise mindre gode madvalg. Trim og smid ud, hvis det er nødvendigt. Hvis mindre gode madvalg ikke findes i dine skåle, skuffer og skabe, så er det svært at spise dem – enig?

Gør det praktisk, nemt og tilgængeligt at spise sundt…

Når mindre gode madvalg er fjernet fra boligen, så er det tid til at fylde en fødevarer ind på den tomme plads, som hjælper dig til bedre madvalg. Jo nemmere det er at træffe gode madvalg, des større er sandsynligheden for vi træffer bedre madvalg.

Lyder det ikke rørende enkelt? Det er det faktisk også, når først du kommer i gang…

 

Trim skåle, skuffer og skabe for dårlige madvaner…

Typisk er slik, drikkekalorier og dissideret junkfood blandt de sabotører for sunde madvaner. Du har nok allerede en ide om dine knap så gode madvaner?

Her er en liste med bud på fødevarer, som du kan overveje at trimme væk. Brug også listen til at blive mere opmærksom på, hvilket fødevarer og drikke du med fordel kan nyde i begrænsede mængder, hvis målet er fedttab.

 • Sodavand med sukker, diverse læskedrikke, energidrikke og frugtjuicer
 • Øl, Somersby, Mokai osv. (Alkohol er ikke befordrende for fedttab – nyd med måde)
 • Marmelade, pålægschokolade, nutella, figenpålæg og tilsvarende produkter
 • Fedtstof som fx margarine, Becel, smør, olier mm. (OBS. kalorierne løber hurtigt op)
 • Færdigretter
 • Pommes frites og andre fritterede og panerede fødevarer
 • Kager, muffins, bagels, småkager, is og desserter i alle afskygninger
 • Kiks i alle former (Ja, de tørre kiks mætter ikke ret godt per kalorie)
 • Chips
 • Chokolade
 • Müslibarer
 • Müsli, Cornflakes mm.(Bør nydes i moderation som fx topping på yoghurt mm.)
 • Sukker
 • Tørret frugt og nødder (OBS: begge dele meget energitætte – nyd med måde)

Kom fra tanke til handling…

Nu har du fået en god fornemmelse af, hvad du bør skaffe af vejen, for at understøtte din personlige succes med en sundere livsstil med bedre madvaner.

 

Synes du fortsat det er uoverskueligt at komme i gang?

Hvis du fortsat synes det er svært at komme i gang, så invester i personlige coaching hos mig. Jeg tager dig gerne i hånden, og giver dig lige netop den hjælp, du har brug for.

– Ha’ det fantastisk min ven…

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.
Anette Weinhandler
Anette Weinhandler
29/09/2021
Har tabt 10 kg. med LEVBEDRE.DK LEVBEDRE.DK er bare den bedste hjemmeside om lchf, keto m.m. Selv er jeg moderat lchf'er. Opskrifterne er lækre og velsmagende. Passer til familier, men også til singler som jeg, for man kan altid tilrette noget, så det passer. Desuden er opskrifterne også netop overskuelige, så det egentlig kun er råvarer, man skal købe ind. Og ikke en hel masse dikkedarer, der bare vil komme til at stå i skabet, uden at man får det brugt op.
Marianne
Marianne
12/09/2021
Stærkt og givende samarbejde Da jeg havde taget i mod en kæmpe udfordring og ville have det bedste ud af oplevelsen valgte jeg at tage kontakt til Johnny. Udfordringen var at gå 100 km på under 24 timer. Vi startede et super samarbejde og med et godt træningsprogram fik jeg vendt min træning fra pligt til fornøjelse. 8 uger senere stillede jeg til start, 5 kilo lettere og med markeret lårmuskler. 20 timer og 32 minutter senere gik jeg i mål, træt, men med en krop som arbejdede med mig og som var så stærk. Jeg skylder Johnny så meget, hans coaching er så positiv og takket være ham blev udfordringen en kæmpe succes. Jeg vil anbefale Johnny til alle som trænger til en ny tilgang til kost og træning. Johnny er en fantastisk makker som har din ryg.
Jette
Jette
26/08/2021
Fik vendt mine tanker og følelser. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg var gået i stå med min træning mine tanker og mine følelser, ja bare virkelig umotiveret og kunne ikke lige komme igang. Den peptalk og de gode samtaler jeg havde med Johnny fra levbedre.dk fik gjort at tankerne og de negative ord jeg gik med, blev byttet ud og vendt om til positive ord og handlinger. Og ikke mindst med min træning, den kom jeg igang med fordi Johnny er super god til sænke ens egne forventninger så man selv gider og kan følge med, ikke kun nu men i fremtiden. Kan virkelig anbefale levbedre.dk Johnny er lyttende - motiverende og ved hvad han taler om. 🙏🏻

 

Please enter your comment!
Please enter your name here