FÅ DET TIL AT SKE! » Kom fra HVAD (dit mål) til HVORDAN (virkelighed)

Vi hører allevegne, det er vigtigt at have gode mål i livet.

Vores mål er vores ledestjerner i livet. De sikrer os retning i livet, men i jagten på store mål overser vi nemt dét, der i virkeligheden skaber resultater og fremskridt hen imod vores mål, ønsker og drømme.

Fx har både vinderen og taberen af en fodboldkamp samme mål, inden kampen fløjtes i gang. Det er altså IKKE målet i sig selv, der afgør, hvem der vinder og taber kampen.

Mål, ønsker og drømme giver os retning i livet, mens det er vores system, proces og adfærd (vores handlinger, vaner og gøren), der afgør, hvorvidt vi lykkes i at nå vores mål og skabe de resultater, vi ønsker, drømmer om og håber på.

 

Den vigtige forskel på vores HVAD (vores mål, ønsker og drømme) og vores HVORDAN (vores system/proces/vej til at lykkes)

I videoen giver jeg dig tre helt konkrete eksempler indenfor forskellige livsområder, hvor mange mennesker typisk har mål, ønsker og drømme om at skabe forandring.

Vi dykker bl.a. ned i, HVORDAN du lykkes med et vægttab, skaber et bedre kærlighedsliv og parforhold, samt forbedrer din økonomiske situation.

Har du alt for længe stirret dig blind på målet (HVAD) uden, der er sket noget som helst, så er det sandsynligvis på tide, du kigger på dit system og din proces.

Hvilken adfærd, hvilke vaner og handlinger vil rent faktisk flytte dig fremad og hjælpe dig til at nå i mål? – Bliv skarpere på dit HVORDAN.

Pssst… Nåh ja, og så skal der naturligvis handling bag dit HVORDAN.

Få det til at ske – ét skridt ad gangen! – Du kan godt 🤗

 

🤗 Jeg håber, videoen vil hjælpe dig godt videre i det gode liv!

👍 Jeg bliver superglad, hvis du giver videoen dit “LIKE” 👍

✅ Abonnér GRATIS på min YouTube for flere tanker, tips og ideer!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here