KOM FRA DRØM (MÅL) TIL VIRKELIGHED » FÅ DET TIL AT SKE

FRA DRØM (MÅL) TIL VIRKELIGHED

Vi har alle små eller store drømme, ønsker og mål i livet (med mindre vi er 100% lykkelige), men hvordan bliver vores tanker til virkelighed?

Mål, ønsker og drømme er fantastiske ledestjerner for, hvilken vej vi ønsker at forandre vores liv. Tanker om mål, ønsker og drømme sikrer os retning i livet, men mange overser desværre, at et overfokus på mål, ønsker og drømme ikke omsætter dem til virkelighed.

Fx har både vinderen og taberen af en fodboldkamp samme mål, inden kampen fløjtes i gang. Det er altså ikke målet i sig selv, der afgør, hvilket hold der vinder og taber kampen.

Mål, ønsker og drømme giver os retning i livet, mens det er vores strategi, system, proces og adfærd (vores handlinger, vaner og gøren) i den virkelige verden, der afgør, hvorvidt vi lykkes, skaber de resultater og forandringer, vi drømmer om.

SE OGSÅ: VIRKELIGHEDEN ER KLOG, SÅ DROP DINE RØVERHISTORIER

 

Den vigtige forskel på vores HVAD (vores mål, ønsker og drømme) og vores HVORDAN (vores system/proces/vej til at lykkes)

I videoen, giver jeg dig tre helt konkrete eksempler indenfor forskellige livsområder, hvor mange mennesker typisk har mål, ønsker og drømme om at skabe forandring.

Vi dykker bl.a. ned i, HVORDAN du lykkes med et vægttab, skaber et bedre kærlighedsliv og parforhold, samt forbedrer din økonomiske situation.

SE OGSÅ: KENDER DU TYPEN DER SNAKKER, MEN ALDRIG HANDLER?

Har du alt for længe stirret dig blind på målet (HVAD) uden, der er sket noget som helst, så er det sandsynligvis på tide, du kigger på dit system og din proces.

Hvilken adfærd, hvilke vaner og handlinger vil rent faktisk flytte dig fremad og hjælpe dig til at lykkes? – Bliv skarpere på dit HVORDAN, og glem ikke dit HVORFOR i processen. Følg linket nedenfor, og gør din mening bag forandringen (målet) knivskarpt.

Pssst… Nåh ja, og så skal der naturligvis handling bag dit HVORDAN.

SE OGSÅ: STYRKEN AF DIT “HVORFOR”, ER AFGØRENDE FOR SUCCES

 

FÅ DET TIL AT SKE – ÉT SKRIDT AD GANGEN

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her