KENDER DU TYPEN? » Hvilken af de 4 persontyper har du tendens til?

Det er nemt at snakke uden at handle – “TALK IS CHEAP”

Du kender helt sikkert én der meget entusiastisk fortæller om alverdens projekter, gøremål og forandringer, men sjældent handler på snakken?

Denne types omgangskreds drænes støt og roligt for troen og tilliden til al den snakken. Der mangler handling og virkelige beviser – og mindre snak!

I videoen snakker jeg om 4 forskellige personlighedstyper, hvor i vi alle kan identificere vores tendenser (hvis vi tør se os selv i øjnene). Jeg løfter også sløret for, at du, når du bliver bevidst om en evt. uhensigtsmæssig tendens kan tage styringen og ændre din strategi til en bedre.

Hvis du lige nu tænker: “Jamen, det føles virkelig fantastisk at snakke om alle mine mål, ønsker og drømme, også selvom jeg må se i øjnene, at intet af det bliver til noget”, så kan det bunde i følgende behov (afhængighed)…

Ja, ekstern anerkendelse kan skabe afhængighed, og afhængigheden kan nemt ende i en ond spiral, hvor vi konstant føler behov for anerkendelse og accept fra andre mennesker for at føle os gode nok og opleve selvværd.

Når denne eksterne afhængighed stikker af, kan vi ende med at løbe rundt, og bruge flere penge end vi har, for at imponere mennesker, vi i bund og grund ikke bryder os særlig meget om – for at opleve selvværd gennem ekstern accept og anerkendelse.

Ikke den bedste strategi til et liv i balance.

 

En klog mand har sagt: “HANDLING TALER HØJERE END ORD”

Du har sikkert hørt ovenstående, og der er noget om SNAKKEN – apropos 🙂

  • Børn GØR fx sjældent, hvad far og mor SIGER.
  • Nej, børn GØR som far og mor GØR (Vi er rollemodeller).

PS. Det samme forhold gør sig gældende mellem ledere og medarbejdere.

  • Gå forrest, vær rollemodel og det gode eksempel – Vis vejen fremad.

Fremfor at snakke og glemme at handle, så er en væsentligt bedre og ofte mere imponerende strategi, at vise dine omgivelser og mennesker omkring dig gennem dine valg, vaner, handlinger og adfærd, hvor vi er på vej hen!

…og så kan vi jo følge op med snak sideløbende – i fuld respekt 🙂

~ Jeg håber du har lyst til at abonnere og synes godt om videoen 🙂

 

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here