KENDER DU TYPEN? » Hvilken af de 4 persontyper har du tendens til?

Det er nemt at snakke uden at handle – “TALK IS CHEAP”

Du kender helt sikkert én der meget entusiastisk fortæller om alverdens projekter, gøremål og forandringer, men sjældent handler på snakken?

Denne types omgangskreds drænes støt og roligt for troen og tilliden til al den snakken. Der mangler handling og virkelige beviser – og mindre snak!

I videoen snakker jeg om 4 forskellige personlighedstyper, hvor i vi alle kan identificere vores tendenser (hvis vi tør se os selv i øjnene). Jeg løfter også sløret for, at du, når du bliver bevidst om en evt. uhensigtsmæssig tendens kan tage styringen og ændre din strategi til en bedre.

Hvis du lige nu tænker: “Jamen, det føles virkelig fantastisk at snakke om alle mine mål, ønsker og drømme, også selvom jeg må se i øjnene, at intet af det bliver til noget”, så kan det bunde i følgende behov (afhængighed)…

Ja, ekstern anerkendelse kan skabe afhængighed, og afhængigheden kan nemt ende i en ond spiral, hvor vi konstant føler behov for anerkendelse og accept fra andre mennesker for at føle os gode nok og opleve selvværd.

Når denne eksterne afhængighed stikker af, kan vi ende med at løbe rundt, og bruge flere penge end vi har, for at imponere mennesker, vi i bund og grund ikke bryder os særlig meget om – for at opleve selvværd gennem ekstern accept og anerkendelse.

Ikke den bedste strategi til et liv i balance.

 

En klog mand har sagt: “HANDLING TALER HØJERE END ORD”

Du har sikkert hørt ovenstående, og der er noget om SNAKKEN – apropos 🙂

  • Børn GØR fx sjældent, hvad far og mor SIGER.
  • Nej, børn GØR som far og mor GØR (Vi er rollemodeller).

PS. Det samme forhold gør sig gældende mellem ledere og medarbejdere.

  • Gå forrest, vær rollemodel og det gode eksempel – Vis vejen fremad.

Fremfor at snakke og glemme at handle, så er en væsentligt bedre og ofte mere imponerende strategi, at vise dine omgivelser og mennesker omkring dig gennem dine valg, vaner, handlinger og adfærd, hvor vi er på vej hen!

…og så kan vi jo følge op med snak sideløbende – i fuld respekt 🙂

~ Jeg håber du har lyst til at abonnere og synes godt om videoen 🙂

 

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here