FÅ STYR PÅ VÆGTEN » ENKELT, MEN EFFEKTIVT ADFÆRDSTRICK

ENKELT, MEN EFFEKTIVT ADFÆRDSTRICK

Sådan får du bedre styr på vægten ved at bruge et enkelt, men effektivt adfærdstrick der hjælper dig til at spise og drikke færre kalorier.

Jeg har det med at drikke “for meget” kaffe i perioder…Måske du kender det?

En større mængde kaffe er jo ikke nødvendigvis bedre. Hvorfor sker det så alligevel, og hvad har kaffetricket i videoen i det hele taget med det, at få bedre styr på vægten at gøre? Godt spørgsmål!

SE OGSÅ: STYR KALORIERNE I DIN KAFFE, CAPPUCCINO, LATTE MM.

I dagens video, deler jeg adfærdstricket der har hjulpet mig til at få bedre styr på mit kaffeindtag. Jeg forklarer også, hvordan tricket kan hjælpe dig til at få bedre styr på vægten – én gang for alle!

SE OGSÅ: KALORIEFÆLDEN DU MÅSKE OVERSER I DINE KAFFEVANER

 

Går du med en drøm om at lykkes med vægttab?

Ønsker vi vægttab, er det naturligvis fornuftigt at kaste et blik på, ‘HVAD’ vi spiser, men i grove træk handler vægttab mest om mængder, for igennem indtag af sunde mængder, vil vi kunne skabe det kalorieunderskud der er forudsætningen for at opnå vægttabet, vi ønsker os.

Derfor vil vil vi typisk opleve, at vi får bedre styr på vægten, ved at få bedre styr på mængderne af mad og drikke, vi indtager. Vi kan nemlig spise alt det, vi elsker – nøglen findes i sunde mængder!

Hvordan omsætter vi så denne viden til virkelighed. I videoen lærer jeg dig det enkle, men effektive adfærdstrick der kan hjælpe dig, til at få bedre styr på vægten, lykkes med at opnå vægttab og skabe livsstilsændringer – der holder på den lange bane.

SE OGSÅ: KAFFEVANER » SÅDAN SPARER DU MANGE KALORIER

Nyd din latte, cappuccino eller kaffe med bevidsthed og omtanke for fremtiden.

Vær opmærksom på at små justering er over tid kan gøre en stor forskel.

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her