KAFFEVANER » SÅDAN SPARER DU MANGE KALORIER

ELSKER DU OGSÅ KAFFE?

Vi er mange der elsker nydelsen ved en god kop kaffe, eller 4, 5 og flere kopper, men kaffevanerne kan nemt spænde ben for vægten

I videoen her tager vi en snak om, hvordan vores foretrukne kaffe(som ofte ikke ‘bare’ er sort kaffe), kan være en kæp i hjulet for at holde styr på vægten.

OPDATERING: Virksomheden, jeg henviser til i videoen er lukket ned, og du kan derfor ikke købe din smagskaffe der længere, men det kan du til gengæld nu i både Bilka, Føtex og flere steder på internettet, hvis du Googler “Beanies instant kaffe”.

Pointerne ift. kaffevanerne, hvis du ønsker vægttab gælder fortsat 100%.

SE OGSÅ: KALORIEFÆLDEN DU MÅSKE OVERSER I DINE KAFFEVANER

 

De “skjulte” kalorier i vores drikkevaner

Ligeså snart vi tilfører mælk, fløde, sukker, sirup, Bailey osv. til vores sorte kaffe, der i sig selv ingen kalorier indeholder, så begynder vi at drikke kalorier. Når vi opnår nydelse ved en handling fx en kop kaffe med fløde eller Bailey, så husker vores hjerne det.

Nyder vi oplevelsen (ekstra meget), vil vi være mere tilbøjelige til at udføre handlingen igen og igen, hvorfor nydelsesfulde handlinger ofte går hen og bliver til vaner. Som du nok allerede er klar over, er ikke alle vores vaner støttende for det liv, vi egentligt ønsker.

Vores kalorierige kaffevaner kan nemt gå hen og blive en hæmsko for vægttabet vi ønsker os så inderligt, og hvordan lykkes det os så at ændre på vanerene, så vi hjælper os selv bedre til at nå de resultater, vi ønsker i livet?

SE OGSÅ: SÅ MANGE KALORIER ER DER I KAFFE, CAPPUCCINO, LATTE OSV.

 

Bibehold kaffenydelsen, uden for mange ekstra kalorier

I videoen finder du ud af, hvordan du kan spare en masse drikkekalorier, og få bedre styr på kaffevanerne, uden at gå (for meget) på kompromis med dine nuværende kaffevaner.

Jeg fortæller dig, hvad jeg selv gjorde for 2-3 år siden, da jeg måtte indse, at mine kaffevaner var blevet lidt for rundhåndede og kalorierige. Jeg indså nemlig, at det var på tide at tage et målrettet kig på at forbedre mine kaffevaner.

Det lykkedes mig at forbedre mine kaffevaner, og samtidig bibeholde kaffenydelsen. 🙂

Hør mere om hvordan det kan lade sig gøre at nyde mange fantastiske kopper kaffe hver eneste dag, uden at drikke for mange kalorier op med risikoen for at ende med vægtøgning og vægttabsplateau.

SE OGSÅ: DINE KAFFEVANER GØR DIG FEDERE OG STOPPER DIT VÆGTTAB

 

FÅ STYR PÅ KAFFEVANERNE

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her