Hjemmelavede LCHF/KETO pølsehorn » Mel- og glutenfri opskrift

Hjemmelavede LCHFKETO pølsehorn » Mel- og glutenfri opskrift
Hjemmelavede LCHFKETO pølsehorn » Mel- og glutenfri opskrift

Hjemmelavede LCHF/KETO pølsehorn

Prøv den fiberrige (samt mel- og glutenfrie) opskrift på hjemmelavede LCHF/KETO pølsehorn » Et skønt alternativ til almindelige pølsehorn

Vi har alle dage ind imellem, hvor vi ikke orker at stå i køkkenet og lave mad. Fra tid til anden er du sikkert også på farten, hvor du har brug for at medbringe noget hurtigt, nemt og mættende mad?

En tredje god grund til at have nemme og lækre pølsehorn klar i fryseren, er selvfølgelig at du og børnene elsker smagen af lune og lækre pølsehorn… hvem gør ikke det 😛

I ovennævnte situationer, er det skønt at have lavet en god portion lækre pølsehorn, som ligger klar i fryseren. Det kan naturligvis være mange andre nemme livretter, du har i fryseren, men lige her “sælger” jeg altså pølsehornsopskriften til dig ;).

Der er mange gode grunde til at prøve opskriften på hjemmelavede LCHF/KETO pølsehorn, som i øvrigt er en mel- og glutenfri opskrift.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Hjemmelavede LCHF/KETO pølsehorn » Mel- og glutenfri opskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 6-8
 
Ingredienser:
  • 6-8 brunchpølser eller 3-4 halve almindelige pølser
  • 3 æg
  • 3 dl Pofiber
  • 2 spsk hørfrømel (kan erstattes med 1 spsk ekstra loppefrøskaller)
  • 2 spsk loppefrøskaller
  • 75 g revet ost (jeg brugte cheddarost)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk hav- eller stensalt
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 2,5 dl kogende vand
  • 3 drys sesamfrø
Sådan gør du:
  1. Start med at tænde din ovn på 180 grader varmluft eller 200 grader almindelig ovn.
  2. I en foodprocessor blandes og blendes alle ingredienserne, dog med udtagelse af kogende vand.
  3. Tilføj nu det kogende vand lidt efter lidt, mens der fortsat blendes. Når det kogende vand er blevet optaget i brøddejen, lader du dejen hvile i cirka 5 minutter.
  4. Beklæd en bradepande med bagepapir. Tag nu de 6-8 pølser en efter en, og form brøddejen uden om pølserne. Læg pølsehornene af på bagepapiret.
  5. Bag pølsehornene i ovnen i cirka 20-30 minutter alt afhængig af dej-tykkelsen på dine pølsehorn.
  6. Når de er pølsehornene er gyldne er de klar til at komme ud af ovnen.

 

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

4 KOMMENTARER

  1. Bruger rigtigt mange af dine opskrifter. Kan du evt overtales til også at angive næringsindhold, dvs kh, fedt og proteiner?

    • Hej Kirsten, hvor er det skønt at høre du bruger rigtigt mange af mine opskrifter. Jeg har “tiltaget” liggende som et projekt, jeg vil se om jeg kan få prioriteret…

      I mellemtiden kan du benytte en hjemmeside som fx http://frida.fooddata.dk/ til at udregne næringsindhold og energifordeling i opskrifternes ingredienser.

      Må du få en fantastisk dag Kirsten

    • Hej Si

      I kombination med bagepulveret, skulle æblecidereddiken give lidt ekstra luftigt brød.

      Du kan fint erstatte æblecidereddiken med vand, og få et skønt resultat.

      Ha’ en dejlig aften 😉

Please enter your comment!
Please enter your name here