
2 Personer
Hands-on tid: 10min – Total tid: 10min
LCHF | PALEO | LOW-CARB
Trænger du til noget lækkert…
Det er ikke kun når sommersolen bager, at det er rart, at kunne trylle en skøn forfriskning frem. Vi kan i ny og næ trænge til en forfriskning, og så kan du jo snuppe en læskende Low-Carb vanilje-“koldskål” med friske jordbær og hakkede mandler og valnødder.
Her får du et lækkert Low-Carb alternativ til traditionel koldskål uden tilsat sukker, og alle de hurtige kulhydrater fra kammerjunkerne 😉 Vær opmærksom på at opskriften er lav på kulhydrater, men ikke lav på kalorier.
Tip! En fantastisk lækker topping til koldskål, græsk yoghurt mm, er knuste Low-Carb kerneknækbrød » Prøv den nemme opskrift på knækbrødene lige her…
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 2 dl fuldfed græsk yoghurt 10%
- 0,5 dl piskefløde
- 1 dl vand
- 1 spsk citronsaft
- 1 strejf revet citronskal
- ½ tsk vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
- 3-4 friske jordbær
- 1,5 spsk mandler
- 1,5 spsk valnødder
- Bland alle ingredienserne til vanilje-"koldskålen".
- Grib din stavblender og blend ingredienserne i 30-60 sekunder, til du har en luftig koldskålslignende yoghurt.
- Hak mandler og valnødder groft, og snit jordbærene i tynde skiver.
- Nyd den forfriskende vanilje-"koldskål" med skiver af friske jordbær, og grofthakkede mandler og valnødder.
Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
– Bon appétit –
