FRA SELVKRITIK TIL SKULDERKLAP » Anerkend dig selv for dine indsatser

Nej, alle dage kan ikke være lige fantastiske – I get it!

Men vi bestemmer selv i ret store træk, hvordan vi “farver” de fleste af vores dage i livet.

Giv mig lige 20 sekunder til at forklare…

Vi mennesker er omvandrende “sammenligningsmaskiner”, MEN tøjler vi ikke vores tendens til sammenligning, kan denne sammenligning tage glæden ud af alting.

Måske du kender følelsen af at have præsteret en indsats fx en løbetur, et træningspas eller en omgang stueyoga, hvor du klart fornemmer et langsommere tempo, mindre effektivitet eller mindre god smidighed?

Du ved, de dage hvor du ikke føler livets umiddelbare medgang…

 

– Godt, du er helt med kan jeg se 😉

Det er nemt at kritisere – især os selv, desværre! Jeg håber videoen her, vil hjælpe dig til at sætte fokus på og anerkende dig selv for dine indsatser – også på de dage, hvor du føler og fornemmer “det” ikke er en af dine bedste dage!

På dage hvor du på trods af træthed, uoplagthed, stivhed (eller anden umiddelbar følelse eller fornemmelse der ville få de fleste til igen at overspringshandle) alligevel får gjort en indsats for at leve bedre – der giver det mening at bryde ud af selvkritikken, og omfavne selvanerkendelsen.

Jeg har selv været der, hvor “mit mønster” typisk var selvkritik fremfor støttende, og det ødelægger mere end det opbygger, forstærker og understøtter vores livskvalitet i det gode liv med sunde vaner der står i lystens og motivationens tegn 😀

Gør dig selv den tjeneste, at øve dig i at anerkende dig selv på de dage, hvor du får trods alt får gjort noget fremfor ingenting. De dage er nemlig nogle af de vigtigste dage i dit liv – fordi du gør en indsats for at holde fast ved de sunde vaner i det gode liv! Du kan godt!

Anerkend dig selv for dine positive indsatser i det gode liv!

~ Jeg håber, du har lyst til at abonnere og synes godt om videoen

 

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here