GØR DIT VÆGTTAB (LIDT) NEMMERE, BEGYND PÅ DET HER

Nej, vægttab er ikke nemt

Men du kan gøre dit vægttab (lidt) nemmere, ved at droppe strikse, intense og hårde slanketilgange, og begynde på det her i stedet for

Nej, videoen giver dig ikke flere forvirrende og forstyrrende madmyter, postulater om mere eller mindre “magiske” kosttilskud og superfoods eller mere misinformation – og nej, du får heldigvis heller ikke nogen ny slankekur, du skal prøve af.

Hvordan dit vægttab bliver (lidt) nemmere, deler jeg i videoen

I januar måned sker der hvert år et kæmpe boom i mængden af håbefulde mennesker, der kaster sig i kamp mod de overflødige kilo. Mange starter ihærdigt ud med ambitiøse mad-, motions- og livsstilsændrende planer, programmer og projekter.

Strikse madplaner, slankekure og kostretninger forsøges (igen). Hårde, intense og opslidende motions- og træningsprogrammer svedes igennem (igen).

Men langt de fleste lykkes ikke – fordi strategierne er uholdbare

Vi eller slankesælgere tillægger måske slankeforsøgende nye etiketter, navne og vinkler, mens de underliggende slankestrategier der forsøges igen og igen ret ens.

De er strikse, drastiske, intense, hårde – og dømt til at mislykkes efter kort tid.

En klog mand har sagt:

“Hvis ikke det, du gør ikke virker, så gør noget andet!”

Hvis de strikse, drastiske, intense og hårde tilgange ikke har givet dig succes, hvad kan du så prøve i stedet for i kampen mod de overflødige kilo?

Pssst… det modsatte er et godt bud 😉

Jamen, så går vægttabet ikke hurtigt. Nej, dit vægttab går formentligt en anelse  langsommere, men til gengæld bliver vægttabet sandsynligvis meget mere holdbart.

I dagens video, deler jeg en enkel måde til, hvordan du gør vægttabsrejsen (lidt) nemmere og gør noget holdbart, ved at starte forandringen i det små.

Alt held og lykke på vægttabsrejsen!

//JC

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here