Grillet Black Angus steak med ovnbagt fennikel og smørstegte svampe

Grillet Black Angus steak med ovnbagt fennikel og smørstegte svampe
Grillet Black Angus steak med ovnbagt fennikel og smørstegte svampe

Har du lyst til grillet Black Angus steak?

Trænger du til selvforkælelse, så prøv opskriften på grillet Black Angus steak med ovnbagt fennikel og smørstegt champignon…

Her får du en opskrift på genial weekend- og gæstemad, der smager så fuglende synger. Der findes i min optik ikke meget der slår en mør og saftig steak. I opskriften her, anvendte jeg steaks skåret af en 21 dage formodnet Black Angus cuvettesteg (fra LIDL).

Som tilberedningsmetode i opskriften, anvendte jeg min Sous Vide i 2 timer ved 54 grader, hvorefter de fire Black Angus steaks blev grillet ultra kort.

Pssst… Har du ikke en Sous Vide, kan du anvende den alternativ tilberedning nedenfor. Uanset fremgangsmåde, kan du se frem til at nyde fire møre og saftige steaks.

Mangler du mere tilbehør? Så prøv med dampede broccolibuketter med smør og havsalt eller lune smørsauteret bønnesalat med champignoner og sesamfrø eller en sprød salat.

Lad dig gerne af de mere end 100 tilbehørsopskrifter, du finder via her…

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Grillet Black Angus steak med ovnbagt fennikel og smørstegte svampe
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 4
 
Ingredienser:
 • 4 stk Black Angus oksesteaks a' 200 gram
 • 500 gram hele champignons
 • 1 spsk smør eller klaret smør til stegning
 • 1 tsk peber (gerne friskkværnet)
 • 1 tsk salt
 • Andre smagfulde krydderier, du elsker
Ovnbagt fennikel
 • 2-3 stk fennikel
 • 1-2 spsk olivenolie
 • 1 tsk salt
 • 1 tsk peber (gerne friskkværnet)
 • Krydderurter, her i opskriften er tørret timian og basilikum anvendt
Sådan gør du:
Sådan tilbereder du møre og saftige steaks i Sous Vide
 1. Krydr de fire steaks, vakuumpak dem og læg dem i din Sous Vide på 54 grader i 2 timer. Har du ikke Sous Vide kan du stege dine steaks på en pande med smør ved middel til høj varme til kødsaften er rosa.
Sådan tilbereder du møre og saftige steaks på en stegepande
 1. Krydr de fire steaks. Smelt en smørklat på en pande ved høj varme. Steg dine steaks i 2-3 minutter per side.
 2. Tag steaksene af panden og pak dem ind i stanniol, med den blanke side indad. Dine steaks er klar til servering efter 5 minutter i stanniol.
Sådan tilbereder du ovnbagt fennikel
 1. Rens fenniklerne under rendende vand. Fjern ved et skrå snit i bunden, den hårdeste del af stokken. Knæk de dildlignende grønne stængler af og gem dem til anretningen.
 2. Skær fenniklerne i kvarte med en skarp kniv, læg fenniklerne på en bageplade, pensel med oliven olie og krydder fenniklerne med hav- eller stensalt, sort friskkværnet peber og et skud krydderurter.
 3. Bag fenniklerne i ca. 30-35 minutter ved 180 grader varmluft.
Smørstegte svampe og grillede steaks
 1. Rens de hele champignons og steg dem i smeltet smør på en varm pande i 5-7 minutter, til de er gyldne.
 2. Efter 2 timer, tages de fire Black Angus steaks op af Sous Vide'n.
 3. Fyr op for en gillpande, gasgrill eller benyt panden, du har lavet champignons på.
 4. Når panden eller grillen er godt varm, grilles de fire steaks ca. 30 sekunder på hver side.
 5. Server steaks med de dildlignende toppe fra fennikel, smørstegte svampe, med ovnbagt fennikel.

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Kenneth Fenger
Kenneth Fenger
18/05/2022
Har lige afslutte et 3 måneders forløb… Har lige afslutte et 3 måneders forløb med Johnny. Kan 110% anbefale at tage en dialog med Johnny, det er sindsygt inspirerende og giver resultater at tænker over hvor meget man spiser frem for hvad man spiser. Jeg har fuldstændigt ændret mine vaner og har fået en helt ande indstilling til mad og diveres diæter/kure mm.
Rita
Rita
30/04/2022
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers… Jeg har lige afsluttet et 8 ugers forløb hos Johnny, med stor tilfredshed. Jeg var gået i stå, og manglede motivation, samtidig var jeg træt af hurtige slankekure, som ikke holdt i længden. Johnny og jeg har arbejdet en del med det mentale i forhold til de udfordringer, der kan være på arbejdspladsen, hygge med familie og venner osv. Jeg har fået værktøj, som jeg bruger hver dag, mentalt og med hensyn til kosten, samt mængderne. Jeg taber mig stille og roligt, er begyndt at træne igen, samtidig med, at jeg stadig kan nyde, bare i mindre mængder end tidligere. Jeg kan bestemt anbefale et forløb hos Johnny.
Jannie Jørgensen
Jannie Jørgensen
23/04/2022
Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb… Jeg kan varmt anbefale et onlineforløb hos LEVBEDRE.DK. Johnny er super motiverende. Han arbejder anderledes og effektivt med de bagvedliggende årsager til de udfordringer, du står med. Som han siger:”Glem alverdens Quick-fixes og gør noget holdbart”, hvis du ønsker holdbare resultater - og hvem gør ikke det? Jeg har fået super god service og resultater, jeg er stolte af. - en varm anbefaling herfra!
Ronnie Nielsen.
Ronnie Nielsen.
20/02/2022
Supermotivator Følger Johnny og lev bedre på både Instagram og Facebook, og bliver motiveret af hans peptalks og fine illustrationer af mad og drikkevaner, har blot ved at følge nogle af hans få og enkle peptalks og råd barberet min fedtprocent ned fra 25 til 15 % på 2 år, og jeg er sikker på at man vil få endnu flottere resultater hvis man køber et af hans forløb og personlig rådgivning, Johnny giver gode råd og tips til kost og motion på et niveau og på en måde så man ikke går død i sin kost og træning, mange tak for det. Vh. Ronnie Nielsen.
Freja Bjørn Fechtenburg
Freja Bjørn Fechtenburg
06/02/2022
🍓🍓🍓🍓🍓 Johnny er enormt inspirerende. Hans smil, glæde og passion smitter i alle hans forskellige opslag - videoer, opskrifter mm. Det giver stor inspiration til at leve et sundere liv og til at passe på sig selv. Johnny har en skøn tilgang og et smittende væsen. Jeg kan varmt anbefale Levbedre.dk
Håndlæser Drømmefanger
Håndlæser Drømmefanger
03/02/2022
Netop afsluttet et 3 måneders forløb … Jeg har netop afsluttet et 3 måneders forløb med Johnny med ugentlige “guldkorn” og en lille “motivations snak” over telefonen hver mandag morgen . Jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk og Johnny som gør sundhed enkel med udgangspunkt i dig og dine muligheder og behov Kærlig hilsen Susanne ❤️
Tilla
Tilla
22/12/2021
Kæmpe inspirationenskilde Tak for alt din inspirationen på de sociale medier 😃 det er en fornøjelse at følge dig. Det er første gang, hvor jeg føler min inspireret til at komme i gang med den daglige motions rutine samt tænke over hele mit forhold til maden. Dine råd er simple og giver så god mening. Tak 🙏🏻
Lone Hansen
Lone Hansen
11/11/2021
Jeg har igennem 2-3 år fulgt… Jeg har igennem 2-3 år fulgt Levbedre.dk på sociale mediere, blevet inspireret af alle hans gode og sjove peptalk, hans indgangsvinkel, til at ligestille tankegang, med dagligdagsting. Jeg har lært et skridt er bedre end ingen, jeg har lært at jeg også kan spise pebernødder om sommeren, når lysten er dertil, behøver ikke at overspise i december mdr. Jeg er nu kommet så langt til st træne to gange om ugen, jeg tænker slet ikke over at skal afsted, bare på med tøj og sko og så derud af, jeg har lært ikke at slå mig selv oven i hovedet, hvis jeg spiser is to dage i træk, eller kun trænet en dag, alt er bedre end ingenting.. jeg kan på det varmeste anbefale Levbedre.dk han er så meget nede på jorden og ligetil og det er vi jyder især vilde med... Alt det er uden forløb, så et forløb, må være helt vildt fantastisk og virkelig flytte noget 😊
Christian Schneevoigt
Christian Schneevoigt
17/10/2021
Kontakt endelig Johnny Kontakt endelig Johnny, han er super motiverende og kan give dig en masse nye redskaber, der gør, at du får meget bedre resultater med din udfordringer ift spisning og træning. Dertil synes jeg han er god til at skabe fornyet energi i en, samt godt humør. Johnny er også rigtig menneskelig og nærværende noget der gør en tryg og gør helheds oplevelse rigtig personlig, noget jeg ihvertfald har sat pris på . Jeg har altid fået en super god behandling og service og det er jeg evig taknemlig for.

 

Please enter your comment!
Please enter your name here