Hjemmelavede Low-Carb fransk hotdogbrød – Fiberrige, lune og Lækre

3 Fransk hotdogbrød

Hands-on tid:  10min – Total tid:  30min
LCHF | PALEO | LOW-CARB

Skøn Low-Carb udgave…

Det er sommer og der grilles i stor stil over hele landet. Næste gang du griller pølser til fransk hotdog, så prøv Low-Carb opskriften her.

Hotdogbrødene er supernemme at lave, de rige på fibre, og så smager de væsentligt bedre end de færdigkøbte. De færdigbagte brød er lækre og luftige, krummen er skøn og så får brødene et sprødt sesambeklædt ydre.

Illustration af "staniol-pølser" til at forme brøddejen om
Illustration af “staniol-pølser” med bagepapir til at forme brøddejen om.

Storm P løsning til fransk hotdogbrød

Til at lave huller i brødene, fik jeg lavet en kreativ Storm P løsning. Jeg formede tre aflange “staniol-pølser”, som jeg beklædte med bagepapir og tvistede i enderne. Brøddejen formede jeg så om “staniol-pølserne”, jeg bagte brødene og efter bagning kunne “staniol-pølserne” let trækkes ud.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Hjemmelavede Low-Carb fransk hotdogbrød - Fiberrige, lune og Lækre
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 3
 
Ingredienser
  • 3 æg
  • 3 dl Pofiber
  • 2 spsk hørfrømel (kan erstattes med 1 spsk ekstra loppefrøskaller)
  • 2 spsk loppefrøskaller
  • 75 g revet ost (jeg brugte cheddarost)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk hav- eller stensalt
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 2,5 dl kogende vand
  • 3 drys sesamfrø
Tilberedning
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Bland alle ingredienserne med undtagelse af kogende vand i en foodprocessor.
  3. Giv alle ingredienserne en tur med den store kniv i foodprocessoren.Tilføj kogende vand til blandingen lidt efter lidt. Lad brøddejen trække i 5 minutter.
  4. Form brøddejen omkring de tre aflange "staniol-pølser"(beskrevet og illustreret ovenfor). På den måde slipper du for at lave hullet til grillpølsen efterfølgende, men det kan du naturligvis også gøre.
  5. Placer dine tre fransk hotdogbrød på en bageplade beklædt med bagepapir, og drys hver af brødene med sesamfrø.
  6. Bag fransk hotdogbrødene i 25-30 minutter i ovnen til de er gyldne. Tag bagpladen ud af ovnen og træk forsigtigt "staniol-pølser" ud af brødene. Voila - så er der Low-Carb fransk hotdog brød.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

Please enter your comment!
Please enter your name here