Hjemmelavede LCHF/KETO fransk hotdogbrød » Mel- og glutenfrie

Hjemmelavede LCHF/KETO fransk hotdogbrød » Mel- og glutenfrie
Hjemmelavede LCHF/KETO fransk hotdogbrød » Mel- og glutenfrie

Hjemmelavede LCHF/KETO fransk hotdogbrød

Prøv de hjemmelavede fransk hotdogbrød, hvis du spiser LCHF, KETO, Low-Carb eller har glutenallergi – Fiberrige, lune og Lækre

Savler du efter en fransk hotdog, og spiser efter kostretningen LCHF, KETO, LOW-CARB eller er glutenallergiker, så prøv opskriften her, næste gang du griller eller steger pølser til en god omgang franske hotdogs.

Hotdogbrødene er supernemme at lave, de rige på fibre, og så smager de væsentligt bedre end de færdigkøbte. De færdigbagte brød er lækre og luftige, krummen er skøn og så får brødene et sprødt sesambeklædt ydre.

Illustration af "staniol-pølser" til at forme brøddejen om
Illustration af “staniol-pølser” med bagepapir til at forme brøddejen om.

Storm P løsning til fransk hotdogbrød

Til at lave huller i brødene, fik jeg lavet en kreativ Storm P løsning. Jeg formede tre aflange “staniol-pølser”, som jeg beklædte med bagepapir og tvistede i enderne. Brøddejen formede jeg så om bagepapirformene, som efter bagning kunne trækkes ud af brødene.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Hjemmelavede LCHF/KETO fransk hotdogbrød » Mel- og glutenfrie
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 3
 
Ingredienser:
  • 3 æg
  • 3 dl Pofiber
  • 2 spsk loppefrøskaller
  • 75 g revet ost (jeg brugte cheddarost)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 2,5 dl kogende vand
  • 3 drys sesamfrø
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Bland alle ingredienserne med undtagelse af kogende vand i en foodprocessor.
  3. Giv alle ingredienserne en tur med den store kniv i foodprocessoren.Tilføj kogende vand til blandingen lidt efter lidt. Lad brøddejen trække i 5 minutter.
  4. Form brøddejen omkring de tre aflange "staniol-pølser"(beskrevet og illustreret ovenfor). På den måde slipper du for at lave hullet til grillpølsen efterfølgende, men det kan du naturligvis også gøre.
  5. Placer dine tre fransk hotdogbrød på en bageplade beklædt med bagepapir, og drys hver af brødene med sesamfrø.
  6. Bag fransk hotdogbrødene i 25-30 minutter i ovnen til de er gyldne. Tag bagpladen ud af ovnen og træk forsigtigt "staniol-pølser" ud af brødene. Voila - så er der Low-Carb fransk hotdog brød.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

LCHF | PALEO | LOW-CARB

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Få vejledning, viden og værktøjer til at lykkes!

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here