Hjemmelavet persillepesto med macadamianødder og revet parmesanost

Hjemmelavet persillepesto med macadamianødder og revet parmesanost
Hjemmelavet persillepesto med macadamianødder og revet parmesanost

Prøv en hjemmelavet persillepesto

Her får du en nem og lækker opskrift på hjemmelavet persillepesto med macadamianødder, parmesan og ekstra jomfru olivenolie

Jeg har altid færdiglavet pesto på lager, men hvis jeg virkelig vil nyde en lækker pesto til eller i min madlavning, så laver jeg en hjemmelavet.

Nøøøøøj, hvor smager hjemmelavet pesto anderledes og meget bedre. Pestoens smager mere frisk og lækker, når den er hjemmelavet af gode råvare og med kærlighed.

Prøv det selv – Thumbs up herfra!

Når du har prøvet hjemmelavet pesto, vil jeg æde min gamle hat på, at du lige som jeg, vil forsøge at prioritere hjemmelavet pesto fremfor færdigkøbt. Men når tiden er knap, så hiver jeg stadig en færdiglavet pesto ud af skabet, for det er nemt i en travl hverdag.

Hjemmelavet grøn persillepesto smager fremragende, og det gør sig bl.a. godt ovenpå mine knasende sprøde knækbrød – få opskriften her. Pesto er et velsmagende, alsidigt og skønt tilbehør, du kan anvende til og sammen med alverdens livretter.

Squashpasta med pesto smager fx helt fantastisk – prøv opskriften her

OBS: Husk at pesto i høj grad består af olie og dermed er en ret energitæt ingrediens. Det er nemt at spise ret meget pesto, og ligesom alle andre energitætte ingredienser, bør det indtages med måde og i sunde mængder, hvis du fx ønsker et holdbart vægttab.

» Jeg håber, du har lyst til at dele den lækre opskrift… » Tak!

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Hjemmelavet persillepesto med macadamianødder og revet parmesanost
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2-4
 
Ingredienser:
  • 2 gode håndfuld frisk persille
  • 1 fed hvidløg
  • ½ - 1 dl olivenolie
  • 5 macadamianødder (kan erstattes med andre nødder eller pinjekerner)
  • 2 tsk parmesanost
  • 1 knivspidser havsalt eller almindelig salt
  • 1 knivspidser friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Skyl den friske persille. Stop persille og resten af ingredienserne i en minihakker, blender eller lignende. Start med ½ dl olivenolie og giv evt. persillepestoen lidt ekstra, hvis den mangler.
  2. Blend din ingredienserne sammen i 30-60 sekunder. Konsistensen på pestoen, skal være lidt grødagtig i det, når den er det, er pestoen klar til servering.

Retten kan anvendes i LCHF-, LOW-CARB-, Paleo- og Stenalderkøkkenet

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here