BEDST TIL VÆGTTAB: MØRK, LYS ELLER HVID CHOKOLADE?

BEDST TIL VÆGTTAB: MØRK, LYS ELLER HVID CHOKOLADE?
BEDST TIL VÆGTTAB: MØRK, LYS ELLER HVID CHOKOLADE?

ELSKER DU OGSÅ CHOKOLADE?

Måske du vælger “sund” mørk chokolade eller “super-sunde” varianter lavet på dadler og superfoods, selvom du har lyst til lys eller hvid?

Hvis du, lige som jeg, har  prøvet at tilfredsstille cravings efter(lyst til) fx kinder chokolade med et “sundere” alternativer, så ved du sandsynligvis også godt, at det nemt kan ende med, at vi indtager langt flere kalorier og opnår markant mindre tilfredshed.

SE OGSÅ: DE “SUNDE” HELSEBARER KAN SPÆNDE BEN FOR VÆGTEN

Nyder du mørk chokolade, så fint, men nyder du IKKE mørk så…

Drop endeligt den mørke “sunde” chokolade eller de dyre raw-superfood-kugler, og nyd lidt af din favorit med god samvittighed – ofte vil det være langt bedre på alle måder, og du vil sandsynligvis opleve, at der skal en mindre mængde til.

Når vi prøver at tvinge os selv til at nyde noget, selvom vi har lyst til og cravings for noget andet, så tilfredsstiller de måske “sundere” alternativer ikke vores reelle cravings – og ender vi oven i købet med at indtage flere kalorier, giver eksperimentet slet ikke mening.

SE OGSÅ: Det gør en stor forskel, at du vælger lidt chokolade, fremfor meget

 

Ønsker du at få bedre styr på vægten – én gang for alle?

Vægt- og fedttab afgøres af, hvorvidt vi evner at være i kalorieunderskud. Det vil sige en reduktion i kalorierne, vi indtager er et glimrende sted at starte. Derfor giver det mening, at øve sig i at nyde sunde mængder af de fristelser, vi sætter pris på og nyder i livet!

Fremfor at købe dyre raw-superfood-kugler eller den mørke chokoladevariant, fordi vi tror på at de “sunde” varianter er den eneste vej til at opnå vægttab og få styr på vægten.

SE OGSÅ: JA TAK-tilbud er (måske) billige på pris, men ofte dyre på vægten!

Formår vi ikke at skabe kalorieunder skud, så udebliver vægttab.

Vi skal alle starte et sted. Prøv engang at fortsætte med at nyde, spise og indtage det du pt. gør i din livsstil, men reducér blot mængderne til sunde mængder, der kan støtte dig i at opnå vægttab og få bedre styr på vægten – én gang for alle.

SE OGSÅ: Nyd chokolade, mens du får styr på vægten og opnår vægttab

Alt det bedste din vej…

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her