INCLINE PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

Sådan træner du INCLINE PUSH-UP

Incline push-ups er en variation af den traditionelle push-up øvelse, der er rettet mod overkroppens muskler inkl. bryst, triceps og skuldre

Incline push-ups udføres ved at placere hænderne på en forhøjet overflade, såsom en bænk eller et trin, i stedet for jorden. Dette øger øvelsens vinkel og reducerer mængden af vægt, du skal løfte, hvilket gør den nemmere at udføre end en traditionel push-up.

 

Følg disse trin for at udføre en skrå-push-up:

  1. Placer dine hænder på en forhøjet overflade – Jo højere, des nemmere bliver øvelsen. Du kan bruge en bænk, som jeg gør, et trappetrin, en stol eller en anden stabil platform, der er robust nok til at understøtte din kropsvægt.
  2. Sørg for din krop tager udgangspunkt i en plankeposition, med hænderne placeret lidt bredere end skulderbreddes afstand og din krop er lige fra hoved til tæer.
  3. Bøj dine albuer og sænk din krop, indtil dit bryst rører den forhøjede overflade, og skub derefter tilbage til startpositionen. Sørg for at holde din krop lige og din kerne stram under hele øvelsen.

Gentag det ønskede antal incline push-ups gentagelser. Ønsker du øget sværhed, kan jeg anbefale dig at prøve følgende øvelser.

PRØV OGSÅ: DECLINE PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

PRØV OGSÅ: DIAMOND PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

TIP: Med kropsvægtsøvelser giver det typisk mening (for de fleste) at tage så mange gentagelser som overhovedet muligt med korrekt teknik og form.

Prøv et lettere variation af øvelsen: KNEE PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

 

 

 

Sådan undgår du skader fra din træning

Det er vigtigt at holde den rette form og gøre brug af korrekt teknik under i din træning af incline push-ups for at få mest muligt ud af øvelsen og undgå skader. Sørg for at holde din krop lige og din kerne stram under hele øvelsen, og undgå at hænge eller bue ryggen.

Hvis du har problemer med øvelsen, kan du prøve at bruge en højere overflade for at gøre push-up lettere, eller du kan prøve at bruge et modstandsbånd for ekstra støtte.

Du kan også prøve at udføre dig selv, ved at placere dine hænder på en ustabil overflade, som en træningsbold, fodboldt, hvilket vil udfordre din balance og stabilitet.

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her