DECLINE PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

Sådan træner du DECLINE PUSH-UP

DECLINE push-ups er en sværere variation af push-ups, der pga. vinklen på din kropsposition, gør at du løfter mere af din kropsvægt

Push-ups eller på Dansk armbøjninger er en stærk øvelse, der kan styrke dine arme, skuldre og brystmuskler. Push-ups (armbøjninger) er en stærk øvelse, der styrker dine brystmuskler, arme (triceps), skuldre og kernemuskler.

Push-ups (armbøjninger) inklusive decline og incline pushups, er gode øvelser for folk, der ønsker at forbedre deres overkropsstyrke og udholdenhed. De forskellige variationer af push-ups, kan også hjælpe dig med at forbedre din koordination og balance.

Push-ups (armbøjninger) er ligeledes gode, hvis du ønsker at øge din muskelmasse og muskeldefinition. Ligesom al anden aktivitet, hjælper push-ups også til at forbrænde flere kalorier, hvilket kan være nyttigt, hvis du ønsker at tabe dig.

Derudover er armbøjninger en bekvem øvelse, da de kan udføres hvor som helst, uden at du behøver nogen form for træningsudstyr eller dyrt fitnessmedlemsskab.

Der er mange muligheder for at variere og øge sværhedsgraden af dine push-ups ved at prøve forskellige varianter af armbøjninger, såsom diamond push-ups, wide grip push-ups og naturligvis single arm push-ups (armbøjninger med kun én arm).

PRØV OGSÅ: CLAPPING PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

 

Sådan træner du decline push-ups:

  1. Anbring en bænk, en stol eller lignende, som du sætte dine tåspidser på. Jo højere din fodstand er, des sværere vil decline push-up øvelsen være for dig.
  2. Placer så dine hænder på gulvet ud for skuldrene, og spænd op i kroppen, så din kropsposition holdes i en ret linje.
  3. Løft din kropsvægt op ved at skubbe fra med dine hænder. Sørg for at holde dine arme lige og dine albuer tæt på kroppen.
  4. Når du har løftet din kropsvægt op, sænk dig så langsomt ned igen, indtil du er lige over gulvet.

Gør dette så mange gange, du kan, inden du tager en pause. Kropsvægtsøvelser kan med fordel udføres indtil udmattelse i hvert sæt. Hold din kernemuskulatur stram under hele øvelsen for at undgå at runde i ryggen.

Hvis du har problemer med at udføre decline push-ups, kan du prøve at lave almindelige push-ups indtil du er stærk nok til at udføre decline push-ups. Du finder 3 forskellige videoguides til nemmere push-up øvelser nedenfor.

PRØV OGSÅ: PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

PRØV OGSÅ: INCLINE PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

PRØV OGSÅ: KNEE PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

 

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her