KNEE PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

Sådan træner du “KNEE PUSH UPS”

Knee push-ups (armbøjninger på knæ) er en variation af traditionelle push-ups, der kan bruges, hvis ikke du kan udføre almindelige push-ups

I en knee push-up (knæ-push-up) starter du i samme stilling som en almindelig push-up, men i stedet for at balancere på tæerne, balancerer du på knæene. Dette reducerer mængden af vægt, du skal løfte, hvilket gør øvelsen lettere at udføre.

For at udføre en knæ-push-up, starter du i en plankeposition med hænderne placeret lidt bredere end skulderbreddes afstand og knæene på jorden. Derfra bøjer du i dine albuer og sænker din krop, indtil dit bryst rører jorden, hvorefter du presser dig op i startpositionen.

Gentag det ønskede antal gentagelser knee push-up (knæ-push-up).

 

Træn din styrke og udholdenhed i overkroppen

Knæ push-ups kan være en fantastisk måde at opbygge styrke og udholdenhed i overkroppen, især for begyndere eller personer med begrænset overkropsstyrke.

Følg disse trin for at udføre en knee push-ups:

  1. Start i en plankeposition med hænderne placeret lidt bredere end skulderbreddes afstand og knæene på jorden. Hold dine fødder samlet og din krop lige, med hoved, skuldre, hofter og fødder på linje.
  2. Bøj dine albuer og sænk din krop, indtil dit bryst rører jorden. Sørg for at holde din krop lige og dine hofter i vater, mens du sænker dig selv.
  3. Skub tilbage op til startpositionen ved at rette dine arme ud. Sørg for at holde din kerne stram og din krop lige, mens du skubber op.

Gentag øvelsen for det ønskede antal gentagelser.

TIP: Med kropsvægtsøvelser giver det typisk mening (for de fleste) at tage så mange gentagelser som overhovedet muligt med korrekt teknik og form.

PRØV OGSÅ: DECLINE PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

PRØV OGSÅ: DIAMOND PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

PRØV OGSÅ: CLAPPING PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

 

Sådan undgår du skader fra din træning

Det er vigtigt at holde ordentlig form under en knæ-push-up for at få mest muligt ud af øvelsen og undgå skader.

Sørg for at holde din krop lige og din kerne stram under hele øvelsen, og undgå at hænge eller bue ryggen. Hvis du har problemer med øvelsen, kan du træne øvelsen med hænderne på et højere niveau, såsom en bænk, et trin eller en stol.

SE OGSÅ: INCLINE PUSH-UP » Sådan træner du øvelsen!

Savner du mere udfordring, kan du prøve at udføre øvelsen med dine hænder på en ustabil overflade. Det kan fx være en bold, hvilket vil udfordre din balance og stabilitet.

SE OGSÅ: DE OVER 100 ANDRE GRATIS TRÆNINGSØVELSER HER

Rigtig god træning!

 

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her