GIVER EN OPPUSTELIG HAVESPA GLÆDE OG LIVSKVALITET?

SKAL DU (OGSÅ) KØBE EN HAVESPA?

I videoen, får du min ærlige mening om, hvor vidt min nye oppustelige havespa giver mig og familien mere glæde, velvære og livskvalitet

Der er mange måder at påvirke vores glæde, velvære og livskvalitet på i positiv retning. Typisk handler mine videoer om, hvordan vi arbejder med vores mindset, motionsvaner, madvaner, følelser osv., men denne gang skal vi snakke om min nye havespa.

Selvom de fleste forbrugsgenstande ofte blot giver os et kortvarigt ekstra skud lykke, så kan en investering i visse ting faktisk bidrage til vores glæde, velvære og livskvalitet på lang bane. Fx kan en god seng, mørklægningsgardiner osv. give en bedre søvn.

I starten af sommeren spekulerede vi i familien på, om en udendørs oppustelig havespa mon ville bidrage til mere glæde, velvære og livskvalitet eller om det bare ville blive endnu en “brug og smid væk” nyhedsgimmick.

Tjek videoen ud, og få min ærlige mening og en masse gode tips.

SE OGSÅ: 3 TIPS TIL AT SPARE MANGE PENGE PÅ GADGETS OG GAVER

 

ER LYKKEN AT SHOPPE ENDNU MERE?

I et forbrugsdrevet samfund, hvor vi konstant bombarderes med “gode tilbud” på alle de materielle ting, vi “mangler” for at (for)blive glade, tilfredse og lykkelige, kan vi nemt falde i shop-amok fælden. Nå, du kender den godt?

Sjældent giver vores forbrug på materielle ting ro på “lykken” ret længe, inden vi igen får proppet en ny fortælling ned i halsen, om et nyt produkt, vi “mangler”. Det bliver nemt en “jagt” på at købe lykken, som skaber flere shopaholics end lykkelige mennesker.

Du har sandsynligvis en mases ting, du allerede nu kan være lykkelig over, og du mangler nok ikke flere ting for at (for)blive lykkelig. Kunsten ligger ofte i at rette fokus mod, hvad der i virkeligheden betyder noget i dit liv.

Ja, der er sandsynligvis også nogle områder i dit liv, som du ønsker forbedring på, men de forsvinder ikke og bliver ikke forberede af, at du drukner dem i øget forbrug. Nej, det der virkeligt betyder noget i livet, kræver ofte hårdt arbejde, men er ofte det hele værd.

SE OGSÅ: SÅDAN KAN DU FORBEDRE DIT LIV PÅ KUN 2 MINUTTER

 

 

INVESTER I DIN LANGSIGTEDE LYKKE

Kunsten er at investere i konkrete forbrugsgenstande, der bidrager til langvarig øget livskvalitet. Det kan vi fx gøre gennem bevidste køb af forbrugsgenstande, der forbedrer vores daglige liv – og vil gøre det i lang tid fremover.

Ja, tilladelsestankerne fra vores lysstyrede del af hjernen er kreative, når du står med kjolen i hånden. Men vil endnu en kjole, taske, jakke, halskæde virkeligt give dig mere lykke?

Nej, sandsynligvis ikke i ret lang tid, før shopping-følelsen igen presser sig på. I stedet skal du prøve at blive nysgerrig på, hvilke følelser, situationer, mennesker, tanker osv., der igangsætter dine shoppingvaner.

Dulmer du svære følelser, drukner tankemylder, flygter fra problemer i dit liv, eller har du en opslidende afhængighed af ekstern anerkendelse fra andre?  

SE OGSÅ: SLIP DIN OVERTÆNKNING, SPEKULATION OG BEKYMRING

Jeg dykker ikke mere ned i ovenstående i artiklen her, for den handler jo om min havespa. Men nu har jeg forhåbentligt sået nogle frø hos dig, som jeg håber, du vil lade spire – og hvem ved, måske du påbegynder et meningsfyldt arbejde med dig selv.

PS: Kontakt mig, hvis du ønsker min hjælp til at kommer godt videre. 

Tilbage til pointen, så kan investeringer i forbrugsgenstande som fx en kvalitetsseng, mørklægningsgardiner, en ergonomisk kontorstol osv. ofte bidrage til mere langvarig øget livskvalitet.

Den slags forbrugsgenstande påvirker vigtige områder af vores liv positivt over lang tid bl.a. vores søvn, sundhed og daglig komfort.

SE OGSÅ: SPISER DU (OFTE) PÅ FØLELSER, BLIVER DU NEMMERE TYK

 

INVESTER I LANGVARIG LIVSKVALITET

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her