SPISER DU (OFTE) PÅ FØLELSER, BLIVER DU NEMMERE TYK

SPISER DU PÅ ANDRE FØLELSER END SULT?

Vi spiser alle på andre følelser end sult af og til, og det lejlighedsvise ekstra kalorieindtag udlignes hos mange af sig selv efterfølgende

Ja, vi selvom vi alle spiser på andre følelser end sult, så kan den lejlighedsvise spisning på andre følelser end sult, at tage overhånd. Spisning kan blive måden, vi håndtere svære følelser på, hvilket naturligvis kan gøre det svært at holde vægten i balance.

SE OGSÅ: ER DU OVERVÆGTIG PGA. DIN SPISNING PÅ KEDSOMHED?

VIGTIGT: Forvent ikke, at videoen kan løse din overvægt afledt af spisning på andre følelser end sult. Her vil en investering i professionel 1:1 hjælp ofte være nødvendigt.

Mange der gennem årene har taget (meget) på, ser deres overvægt som selve problemet. Overvægt kan også nemt opleves som et problem, men egentlig er overvægt ofte et symptom på et dybereliggende problem.

SE OGSÅ: Ligegyldig merspisning findes ikke » STOP, det gør en stor forskel!

Spiser du for mange kalorier, fordi du trøstespiser, spiser på rastløshed, kedsomhed, ensomhed osv., er problemet din måde at håndtere disse følelser på.

SE OGSÅ: Spænder hyggespisning ben for dit vægttab og din vægtbalance?

 

Din overvægt kan nemt være et symptom på dybereliggende problem

Resultatet, symptomet og den afledte effekt af din håndteringsstrategi er din overvægt. Når vi retter vores fokus mod overvægt som problemet, så ender vi nemt med at prøve endnu en slankekur af – typisk uden held.

Hvis problemet findes i dit mindset og dine håndteringsstrategier af svære, udfordrende og ubehagelige følelser, så skal problemet løses her.

SE OGSÅ: Spisning på svære følelser (fx kanelgifler) løser ikke dine problemer

Jeg håber, videoen her kan hjælper dig til mere indsigt, og forhåbentligt hjælpe dig godt videre, hvis du oplever at spise på andre følelser end sult – lidt for ofte.

Hvis du finder det svært, udfordrende eller umuligt at slippe fri af følelsesmæssig spisning selv, så er det helt forståeligt og normalt. Det kræver nemlig ofte en hjælpende hånd fra professionel side af.

Det ikke en svaghed, men en styrke, at kunne række ud efter den hjælp, du har brug for. Få den hjælp, du har brug, og bliv klædt på med med vejledning, viden og værktøjer til at lykkes – ét skridt af gangen!

SE OGSÅ: CHEATMEALS, CHEATDAYS OG MENINGSLØS OVERSPISNING

 

FÅ STYR PÅ DIN FØLELSESMÆSSIGE SPISNING

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her