SPISER DU, NÅR DU ER RASTLØS, TRIST ELLER KEDER DIG?

SPISER DU (OGSÅ) PÅ ANDRE FØLELSER END SULT?

Det gør vi alle ind i mellem. For mange udlignes det lejlighedsvise ekstra kalorieindtag blot i den efterfølgende periode – helt automatisk.

Vi spiser alle sammen på andre følelser end sult, men begynder vores lejlighedsvise spisning på andre følelser end sult, at tage overhånd, blive hverdag og en måde, vi håndtere svære følelser på, så bliver det hurtigt svært at holde vægten i balance.

VIGTIGT: Det er vigtigt at understrege, at videoen formentligt ikke kan løse dine udfordringer ift. overvægt afledt af spisning på andre følelser end sult. Her vil en investering i professionel 1:1 hjælp ofte være nødvendigt.

Mange der gennem årene har taget (meget) på, ser deres overvægt som selve problemet. Overvægt kan også nemt opleves som et problem, men egentlig er overvægt ofte et symptom på et dybereliggende problem.

Spiser du for mange kalorier, fordi du trøstespiser, spiser på rastløshed, kedsomhed, ensomhed osv., er problemet din måde at håndtere disse følelser på.

 

Din overvægt kan nemt være et symptom på dybereliggende problem

Resultatet, symptomet og den afledte effekt af din håndteringsstrategi er din overvægt. Når vi retter vores fokus mod overvægt som problemet, så ender vi nemt med at prøve endnu en slankekur af – typisk uden held.

Hvis problemet findes i dit mindset og dine håndteringsstrategier af svære, udfordrende og ubehagelige følelser, så skal problemet løses her.

Jeg håber, videoen her kan hjælper dig til mere indsigt, og forhåbentligt hjælpe dig godt videre, hvis du oplever at spise på andre følelser end sult – lidt for ofte.

Hvis du finder det svært, udfordrende eller umuligt at slippe fri af følelsesmæssig spisning selv, så er det helt forståeligt og normalt. Det kræver nemlig ofte en hjælpende hånd fra professionel side af.

Det ikke en svaghed, men en styrke, at kunne række ud efter den hjælp, du har brug for. Få den hjælp, du har brug, og bliv klædt på med med vejledning, viden og værktøjer til at lykkes – ét skridt af gangen!

✊ LEV BEDRE » FÅ DET TIL AT SKE – ét skridt ad gangen!

❤️ SAMMEN GØR VI EN FORSKEL » LIKE, DEL & ABONNÉR

✅ DIN STØTTE BETYDER ALT » TUSINDE TAK

 

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here