Knasende sprøde Low-Carb bruschetta’s / minipizzaer med dit yndlingsfyld

Knasende sprøde Low-Carb bruschetta's / minipizzaer med dit yndlingsfyld
Knasende sprøde Low-Carb bruschetta's / minipizzaer med dit yndlingsfyld

Lyst til knasende sprøde bruschetta’s?

Prøv de knasende sprøde (Low-Carb) bruschetta’s / minipizzaer og forkæl dem med dit personlige yndlingsfyld…

Ja tak… Dagens opskrift egner sig virkeligt godt, som tilbehør til et væld af retter, mellemmåltid eller som nemt og mættende måltid, når du er på farten.

Når jeg laver en god suppe, serverer jeg typisk altid noget sprødt til fx de her bruschetta’s. Jeg pynter dem nogle gange med fyld, andre gange er brødene blot smurt med en sjat ekstra jomfru olivenolie, lidt snittet hvidløg, olivenstykker, oregano og havsalt.

En snack der smager så fuglene synger…

Snup opskriften som den er, eller udskift fyldet med dit yndlingsfyld, så du få lavet din helt egen favoritudgave. Opskriftens brødingredienser er fiberrige og dermed yderst mættende ift. almindelig brød, og kan nydes, hvis du fx spiser efter Low-Carb/LCHF/Keto.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Knasende sprøde Low-Carb bruschetta's / minipizzaer med dit yndlingsfyld
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
Brød til bruschetta's / minipizzaer(Low-Carb)
  • 2 æg
  • 2 spsk creme fraiche
  • 2 tsk ekstra jomfru olivenolie
  • 6 spsk pofiber
  • 4 spsk mandel- eller hasselnøddemel(jeg lavede det selv i minihakker)
  • 4 tsk hør- eller sesamfrø
  • 1 tsk bagepulver
  • 4 knivspidser hav- eller stensalt
  • 1 tsk oregano
Fyld til bruschetta's / minipizzaer (Vælg selv eller følg opskriften her)
  • 1 spsk tomatpure til hver bruschetta
  • 1 tomat
  • 1 champignon
  • 4 spsk skinke i tern eller strimler
  • 8 skiver frisk mozzarellaost
  • 4 drys oregano
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Start med at blande alle ingredienserne til dit bruschettabrød. Fordel herefter dejen i bunden af et ildfast firkantet fad/tallerken/skål eller lignende i cirka 0,5 - 1 cm tykkelse.
  2. Bag dit bruschettabrød i en 200 grader forvarmet ovn i 10-15 minutter. Alternativt kan du tilberede bruschettabrødet i mikroovn, på cirka 1,5 minut ved fuld effekt.
  3. Tag herefter bruschettabrødet ud, og skær brødet i passende stykker. Smør brødet med tomatpure, fordel skinke, skiver af champignon, tomat og frisk mozzarellaost.
  4. Giv dine bruschetta's et drys oregano og bag dem i yderligere 5-7 minutter ved 200 grader i ovnen, til de er sprøde og mozzarellaosten er smeltet.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | KETO | LOW-CARB

– Bon appétit –

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

Please enter your comment!
Please enter your name here