Bruschetta / minipizzaer – Den bedste LCHF/KETO-venlige opskrift

Bruschetta minipizzaer - Den bedste LCHFKETO-venlige opskrift
Bruschetta minipizzaer - Den bedste LCHFKETO-venlige opskrift

Lyst knasende sprød bruschetta?

Prøv min opskrift på bruschetta / minipizzaer med dit eget yndlingsfyld, og nyd de bedste LCHF/KETO-venlige bruschetta

Ja tak… Dagens opskrift egner sig virkeligt godt, som tilbehør til en masse retter, som mellemmåltid eller som mættende “madpakke”-måltid, når du er på farten.

SE OGSÅ: MINE MANGE ANDRE LCHF/KETO-VENLIGE OPSKRIFTER HER

Når jeg laver en god suppe, serverer jeg typisk en eller anden form for brød til fx de her bruschettas. Jeg pynter dem nogle gange med fyld, andre gange er brødene blot smurt med en sjat ekstra jomfru olivenolie, lidt snittet hvidløg, olivenstykker, oregano og havsalt.

PRØV OGSÅ: Sprøde (LCHF) bruschetta og spicy tomatsuppe med mozzarellaost

 

En snack der smager så fuglene synger…

Snup opskriften som den er, eller udskift fyldet med dit yndlingsfyld, så du få lavet din helt egen favoritudgave. Opskriftens brødingredienser er fiberrige og dermed yderst mættende ift. almindelig brød, og kan nydes, hvis du fx spiser efter Low-Carb/LCHF/Keto.

SE OGSÅ: Har du EGENTLIGT SUCCES (eller fiasko) med din kostretning?

 

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

4.86 fra 1 stemmer
Bruschetta / minipizzaer - Den bedste LCHF/KETO-venlige opskrift
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2
 
Ingredienser:
Brød til bruschetta / minipizzaer (LCHF/KETO)
  • 2 æg
  • 2 spsk creme fraiche
  • 2 tsk ekstra jomfru olivenolie
  • 6 spsk pofiber
  • 4 spsk mandel- eller hasselnøddemel(jeg lavede det selv i minihakker)
  • 4 tsk hør- eller sesamfrø
  • 1 tsk bagepulver
  • 4 knivspidser salt
  • 1 tsk oregano
Fyld til bruschetta / minipizzaer (Vælg selv eller følg opskriften her)
  • 1 spsk tomatpure til hver bruschetta
  • 1 tomat
  • 1 champignon
  • 4 spsk skinke i tern eller strimler
  • 8 skiver frisk mozzarellaost
  • 4 drys oregano
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Start med at blande alle ingredienserne til dit bruschettabrød. Fordel herefter dejen i bunden af et ildfast firkantet fad/tallerken/skål eller lignende i cirka 0,5 - 1 cm tykkelse.
  2. Bag dit bruschettabrød i en 200 grader forvarmet ovn i 10-15 minutter. Alternativt kan du tilberede bruschettabrødet i mikroovn, på cirka 1,5 minut ved fuld effekt.
  3. Tag herefter bruschettabrødet ud, og skær brødet i passende stykker. Smør brødet med tomatpure, fordel skinke, skiver af champignon, tomat og frisk mozzarellaost.
  4. Giv dine bruschetta's et drys oregano og bag dem i yderligere 5-7 minutter ved 200 grader i ovnen, til de er sprøde og mozzarellaosten er smeltet.

Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!


Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LCHF | KETO | LOW-CARB

– Bon appétit –

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her