Den bedste opskrift på hjemmelavede blinis
Prøv min nemme og lækre opskrift på hjemmelavede blinis med cremefraiche og stenbiderrogn » Perfekt til forret og forkælelse
Opskriften på hjemmelavede blinis kan i høj grad kan anbefales, når du ønsker at forkæle dine gæster, din partner og dig selv med lidt ekstra godt.
Blinisopskriften giver dig otte luftige blinis med cremefraiche og stenbiderrogn, og de lækre blinis fungerer skønt som forret til 4 personer eller som let frokost til 2 personer. Du kan jo evt. ledsage smagsoplevelsen med et glas boblevand, god hvidvin eller frugttig rosé.
Vejen til hjertet hos mennesker du elsker og holder af, går ofte gennem maven. Imponer din mand, kone, kæreste, parter, sammenlever, ven osv., ved at overraske ham eller hende med god mad, som du har lagt tid, flid og kærlighed i. Prøv fx denne 3-retters…
Nyd en lækker 3-retters menu:
- Forret: Luftige blinis med cremefraiche og stenbiderrogn (Denne opskrift)
- Hovedret: Mør kalveculotte med sprøde knoldselleri-kroketter og broccolisalat
- Dessert: Lækker chokolade brownies med mandler (LCHF-venlig opskrift)
Jeg håber du har lyst til at afprøve opskriften her, samt menuforslaget ovenfor.
Rigtig god fornøjelse med opskriften!
Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”
- 3 æg
- 3-4 spsk pofiber
- 1 tsk salt
- 3 knsp bagepulver (kan udelades - giver mindre luftige blinis)
- 1 klat smør til stegning
- 100 gram stenbiderrogn eller ægte kaviar
- 2-3 spsk cremefraiche eller yoghurt
- 2 knsp salt
- 1 knsp friskværnet sort peber
- ½ tsk citronsaft
- Bland eller blend ingredienserne til dine blinis, og lad dejen trække 1-2 minutter.
- Grib en stor pande, og lad en klat smør smelte ved middel til høj varme.
- Rør dejen igennem en sidste gang, og fordel blinisdejen i små blinis/pandekager på den varme pande.
- Steg dine blinis i cirka 2 minutter, hvorefter de vendes, og steges 2 minutter på den anden side.
- Tag dine blinis af panden, og lad dem afkøle i nogle minutter.
- Rør cremefraichen sammen med citronsaft, salt og peber.
- Placer en klat cremefraiche på, hver af dine blinis, og top af med stenbiderrogn eller kaviar.
Opskriften er diabetes-venlig Nyd mine nemme, sunde og lækre retter som diabetiker!
Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂
LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC
– Bon appétit –
[mailmunch-form id="617934"]