MINIMER OVERSPRINGSHANDLINGER OG NÅ DINE MÅL

MINIMER OVERSPRINGSHANDLINGER

Ender dine gode intentioner ofte i overspringshandlinger? Så bliver du meget klogere på hvorfor, og hvordan du undgår det fremover her

På den ene side føles det rart med en behagelig pause i komfortzonen, men på den anden side, er de gentagende overspringshandlinger i sig selv skide frustrerende!
Vi ved jo godt, at vi ikke kommer fremad og får lavet noget produktivt, ved hele tiden at se Netflix, browse sociale medier og, og, og… listen over overspringshandlinger er uendelig.

Hvorfor ender vi i overspringshandlinger, selvom vi ikke ønsker det, og hvordan kan vi blive bedre til at undgå at falde Netflix, sociale medier og andre ret ligegyldige aktiviteter? Det tager vi en snak om i dagens video.

Smid videoen et LIKE og Abonner på min kanal for guldkorn til det gode liv.

SE OGSÅ: UNDGÅ OVERSPRINGSHANDLINGER, OG FÅ DET TIL AT SKE

Det gode liv handler om balance

Det samme gør sig gældende, når vi skal lægge en holdbar strategi til at skabe resultater og nå mål i livet.

Vi kender alle sammen til at tage munden for fuld, og hvordan det føles at ende med endnu en fiasko i baggagen – IKKE særligt fedt, vel?

For at undgå (de fleste af vores selvsaboterende) overspringshandlinger, er det vigtigt, at vi bliver nysgerrige på at finde den rette balance i vores plan, strategi og fremgangsmetode.

Det er naturligvis lettere sagt end gjort, MEN det første skridt til al positiv forandring er… bevidsthed.

Nu ved du mere om, hvorfor vi har tendens til at overspringshandle, fremfor at holde kurs mod de resultater, vi går og drømmer om at skabe 🙂

Kort sagt: Sæt kursen, reflekter på livets feedback, juster din plan i forhold til livets feedback, (forsæt) juster og sæt kursen igen… osv. INDTIL!

INDTIL du når i mål og skaber de resultater, du drømmer om!

SE OGSÅ: UNDGÅ OVERSPRINGSHANDLINGER OG FASTHOLD MOTIVATIONEN

 

GIV ALDRIG OP PÅ DINE DRØMME

(På forhånd “sorry” for Caps lock / shouting, men det er vigtigt det her…)

DINE DRØMME, ER DINE DRØMME OG DINE DRØMME, ØNSKER OG MÅL I LIVET ER VÆRD AT KÆMPE FOR… INDTIL DU NÅR DEM, OG LEVER LIVET, DU ØNSKER 😀

~ Jeg håber du har lyst til at abonnere og synes godt om videoen 🙂

LÆS OGSÅ: HVAD VENTER DU PÅ? VÆR (MED)SKABER AF DET GODE LIV

[mailmunch-form id="617934"]

Skriv din kommentar her
Venligst indtast dit navn her